Födelsedagsmiddag.

Aldrig tidigare har jag ätit en sådan god middag som jag gjort ikväll. Jag trodde heller aldrig, verkligen aldrig att jag skulle bry mig så lite om de prövningar jag ikväll utsattes för. 

Avslutade en underbar födelsedag med Tepanyaki. Drack även ett glas rödvin. Första glaset på över två år. Och ett glas räckte, det är allt jag säger!

Tepanyaki innebär att man har en egen kock som står och lagar maten framför ögonen på en. Och ja, jag fick minst sagt ta del av hur det går till för att få fram goda rätter och smaker. Smör, olja och lite (mycket) mer smörDränkt. Sedan får man serverat det direkt på tallriken, för att sedan mumsa i sig allt..

Men vad tusan. Det var det bästa jag smakat! 

 
 
 
 
Sushin. Hoppas bilderna säger sitt!
Ville ta med mig doggy bag hem, men hann äta upp allt.. Haha. Åt även sashimi på tre olika fisksorter, stekt lax, två olika sorters blodigt(!!) kött, sushi, stekta grönsaker och mängder av sjögrässallad. Fanns ingen hejd på hur mycket mat som lades upp på faten. Ojoj. Knöt även ihop säcken med ett stort efterrättsfat med god frukt. Sedan vad jag väl mätt. 
 
Åker vidare till en ny stad i morgon. Men först blir det en lång natts sömn. (Den här gången som tjugoettåring). Har haft en fantastisk födelsedag och det tackar vi för. Kram & sov så gott. 


Kommentarer
Emma

Grattis i efterskott! Tänkte bara höra vad appen heter som du använder för dagens horoskop? :-)

2013-04-21 @ 17:35:45
We're not in wonderland anymore, Alice.

Grattis i efterskott ❤ sushin ser magisk ut

2013-04-22 @ 11:23:24
URL: http://captivatedminds.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0