Kan man en gång så kan man två.

Varmt. Bråkig mage. Full i magen och ingen ork. (Druckit över tre liter idag.. och klockan är inte ens kvälla).
 
Hmm. Vilar och svalkar mig lite. Försöker även packa. Ja, försöker. Det är en sak att packa för att åka iväg på en resa. Men när man sedan packar för att åka hem igen så var det plötsligt inte lika lätt längre. 
Förstår inte när jag har hunnit köpa allt. Haha. Sju par skor. Är det verkligen okej?..
 
Old China. 

Var och bowlade med pappas personal här nere igår. En av männen hade aldrig spelat men fick ändå sju strikar i rad. Och när vi sa att han var en naturbegåvning fattade han liksom ingenting.
Jag överraskade förvisso en del jag också genom att komma två. Det är nog lite krut i de små myggbetten till biceps tros allt. Men idag har jag sådan träningsvärk i baksida lår så jag knappt kan gå i trappor. 
 
Ikväll är det näst sista kvällen. Den spenderas med tapanyaki, igen! Utmaning? Kan man en gång så kan man två. Fast ikväll ska jag rikta in mig lite mer på sushin. (Jasså?). Frossningsdags. Bästa jag smakat på. Och ett glas rött för att knyta ihop säcken, sedan ska jag nog vara nöjd.
 
Hoppas ni får en lugn söndag. (Och kanske lite svalare än här, faktiskt..) Kram. 


Kommentarer
Mia Olsen

Sju par skor är ALLTID okej så länge man är en tjej ;)

2013-05-01 @ 12:43:44
URL: http://marslammet.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0