Kändisar? + Rullbandssushi.

Ibland undrar man om jag och min syster blir förväxlade med några andra. Vad händer? Är vi verkligen så speciella bara för att vi är blonda? 
Gick ner till West Lake (en känd sjö) förut. Superfint. Fanns olika "dansgolv". Lustigaste jag sett. På ett dansgolv var det 80-åringar som dansade bugg, på det andra "discodans" och på det andra var det kareoke med fiol och grejer.
 
Och sen.. (skrattar bara jag tänker på det) kom det fram en person och ville bli fotad med oss. "Javisst, självklart". Sådant händer här i Kina ibland, så det var inget vi tänkte på mer.
Men sen fortsatte det.
Person efter person kom fram för att bli fotade med oss. Vi stod i tio-femton minuter och blev fotade med olika personer. Vad i helsike... Vi blev någon jäkla turisattraktion. Alla glor, alla petar i håret, folk vänder sig om och folk fotograferar som galningar. Galet, men rätt roligt! 
 
Såhär såg det ut framför oss i tio minuter...
Nere vid sjön.
"Rullbandssushi"
 
Avslutade kvällen med att gå och äta "rullande sushi". Spännande och man kan välja precis vilka bitar man vill ha. Och här var det innehåll med ris och inte tvärtom. Sådant tycker vi om! Stora, färska bitar med lax, mindre mängd ris och olika saker utanpå. Vet inte vad det gula är som vi fick på fotot över. Smakade som något slags ägg. Mätt och belåten. 
 
Ligger på rummet nu. Köpt massa torkad frukt & torkade bönor som får agera kvällsmys. Låter både konstigt och äckligt med torkade bönor, men det är riktigt gott. Smakar som nötter. 
I morgon ska det regna vilket innebär; Klippning och hårmassage. (Kommer komma hem flint..)
 
Bra dag & det hoppas jag även ni har. Kram & Puss. 
 


Kommentarer
Linn

Haha! Vad kul ;) Inte varje dag man får känna sig som en kändis!

2013-04-22 @ 19:08:49
URL: http://list.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0