Ullared och ers Höghet.

Hej vänner. 
Göteborg & shopping, Ullared & Shopping. Jag är trött i skallen må ni tro. Men jag har även haft en fin dag må ni tro. Mysiag små utflykter! Och vet ni. Lagom tills vi rullade in på parkeringen så fick vi syn på Ers höghet och hans maka. Tänka sig. Fick äntligen se den kunliga vinken live. Nu kan jag dö lycklig. 
 
Laddade magarna med god mat innan vi satte igång allt letande. Jag fortsätter att förvåna mig själv (och även andra) hur mycket jag faktiskt får plats med i lilla magen. Lustigt det där. Ännu lustigare att jag är hungrig bara någon timma efter braklunch och laddar på med mellis. Kroppen tycks ha kommit i gång nu. Finally. 
 
 
Var grinig i morses. Det humöret försvann snabbt. De fina och fria dagarna blir tätare och tätare och dagarna då jag mår dåligt blir allt färre. Är det vädret? Omgivningen? Eller så är det kanske bara jag som har ändrats. Tror på det sistnämnda. 
Köpte föresten några "hälsoplåster" till min stackars rygg. Kanske är det skit, kanske inte. Värt ett försök. Känns liksom som det är en muskel i kläm (om det nu finns några av den varan..). Blev lite bättre när jag rörde på mig. Hoppas jag får lite sömn trots allt i natt. Ber en liten bön om att det inte håller i sig bara. Lätt att skylla på kroppens klena muskler.. men samtidigt; ont i ryggen kan väl vem som helst ha. Har lätt att nojja mig bara.
 
Nu ska jag äta kvällis på min nya fina bricka. Kanske en ny favorit. Vem vet.
Har ni haft en bra dag? Vad har ni gjort? Kram.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0