Utflykt.

Att sitta inne en dag då dåliga tankar bubblar runt är ingen bra idé. Så efter maten åkte vi iväg på utflykt. (Måndagsmaten blev förövrigt Indiskt. Indiska köttbullar i gräddig ajvarsås, gult ris, och ugnsbakade grönisar. Super till magen. Och curry är ju så förbannat gott..)
 
Nåväl. Jag fullkomligt älskar små utflykter. Det behöver inte vara långt bort. Men att ta med sig lite fika och leta upp ett mysigt ställe att slå sig ner på är svårslaget. Speciellt när man hittar fina ställen som dessutom gör att det kliar till i fotofingarna
 
Här hamnade vi idag.
 
Ännu bättre blir det om någon månad då man istället tar med sig en grill och spenderar somamrkvällarna med grillad mat, lite gitarr, vänner och solnedgång. 
 
Har vart och hyrt film. "Ska du ha något mer?" Och ja tydligen. För innan jag visste ordet av hade jag plockat åt mig lite godis som fick följa med hem. Tänka sig, bara sådär! Allt för att lindra "söndagsångesten" lite. :) För även jag kan njuta. Det kan ni ge er tusan på!
 
 


Kommentarer
Hanna

Åh, att bara packa ner lite picknikmat och sen sticka, utan att veta var man ska är nog det mysigaste som finns! :D

2013-04-01 @ 19:16:52
URL: http://trytobehappy.blogg.se
J

Go go go <2

2013-04-01 @ 19:22:11
URL: http://thejen.blogg.se
Linnéa None

Åååh vad vackert! :D

2013-04-01 @ 23:29:50
URL: http://stjarnmoln.blogg.se/
Cajsa Torres

Gud vilka häftiga bilder :)

2013-04-06 @ 14:54:23
URL: http://chawey.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0