"Venedig"

Startade dagen med en hejdundrandes frukostbuffé. Allt från tio sorters flingor, sushi, ägg på fem olika sätt och fruktfat till olika sorters gröt, nudelsoppor, bröd i alla dess slag och alla tänkbara pålägg. Matkoma!
Har svårt att hejda mig vid frukostbufféer. Vill ha allt. Blev en blandning av ingefära, stekt polenta, omelett, frukt och flingor! Haha.
 
Åkte sedan vidare till kinas "Venedig". Underbar stad med kanaler som slingrade sig genom husen. Avslutade med en lunch intill vattnet. Blev serverade deras specialité som var någon slags kyckling. Mycket tugg, spott och kladd. Precis som med all mat i kina. De brukar ha plastdukar på borden just för att alla spottar och har sig på borden. Praktiskt, inte sant? ;) 
 
 
Den gul/röda röran ni ser på bilden är något som äts varje dag här. Det är en blandning av ägg och tomat som de steker. Har provat att göra detta hemma, men inte riktigt lyckats! Gott som attan är det. 
Beställde även in äggröra med bläckfisk/vit fisk. Den var mindre god.. haha. Underbart när servitriserna kommer fram och ska fotas med en också. Inte så vana vid turister verkade det som! 
 
En natt till väntar här, sedan åker vi tillbaka till Shanghai! (Om vi lyckas komma med tåget vill säga..) 
Nu väntar en välbehövlig kaffe. Kram


Kommentarer
Hanna

nja, van vid turister är de nog, västerlänningar är ju en annan femma ;)

2013-04-17 @ 16:43:01
URL: http://trytobehappy.blogg.se
Michelle

Åh, så fint det verkar!

2013-04-17 @ 17:07:43
URL: http://anorexiflicka.bloggplatsen.se
Linn

Åh! Gud vad vackert!
Där hade man velat glida fram :)

Och maten såg inte fy skam ut den heller!

2013-04-17 @ 17:21:19
URL: http://list.blogg.se
Genus

Lucky you! Det ser otroligt skönt! Jag älskar äggröra med tomater, min pappa brukade steka den till söndagsfrukost. Men det är väl kryddning som gör den china-special.

2013-04-17 @ 20:15:52
URL: http://fyratassarvidminsida.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0