16 Februari – Hej!

Aktivt här idag. Hej fina ni. 
Är inte speciellt aktiv i allmänhet får jag väl erkänna. Har mest suttit och pluggat och ätit om vartannat. Lite choklad "på" maten också. Förstår inte varför jag slutade med den traditionen. Det är ju gott. Avrundar måltiden perfekt och vips har man fått i sig allt i kostcirkeln. 
Förr om åren avslutade jag varje måltid med några rutor mörk choklad (med smak av havssalt. BÄSTA) Har hört att det ska vara bra för både kropp och själ.
Det ska ju även vara bra för hjärtat har man hört. Hoppas det stämmer för det känns som mitt hjärta kan behöva pysslas om lite. Upp och ned. Bankar fort och bankar långsamt. Olika rytmer mest hela tiden. Föresten ska mörk choklad även innehålla ett ämne som lindrar rethosta
Synd för mig att chokladen jag åt inte hälper mot det dock. För det var hederlig toblerone som hamnade i magen idag. Får väl tänka att jag åt för själen istället. 
 
Nu skulle jag inte babbla om choklad. Skulle egentligen inte babbla alls. Så ni får nöja er med chokladbabbel och ha en fin lördag. Nu ska jag avsluta allt plugg och sedan åka till jobbet. Näst sista dagen. Knäppt. 
 
Puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0