19 Februari

En siffra ska inte få påverka mitt mående och beteende något mer. Tillåter jag mig själv att bli påverkad så fortsätter jag att hålla kvar mig själv på samma plats som alltid. Fungerar inte så! Fokus framåt – inte på siffrorna. Måste bli bättre på att acceptera och bli glad.
 
Hur som. Godmorgon!  Sitter och äter frukost och funderar på vad jag ska göra av dagen. Inte mycket till ork men vill ändå ut och få lite luft. Så hur löser man det? Åker och får fejksol på kroppen, såklart. Haha. Kan vara lite skönt ibland. Och om jag orkar så blir det lite fika varvat med tråkiga måsten. 
 
 
Ensamlunch idag med. Tråkigt, men längesedan. Tror att jag ska passa på att äta blodpudding då resten av familjen inte riktigt diggar det. Vad ska man ha till? Keso och lingonsylt? Inte ätit blodpuddig sedan skoltiden så det känns som det är dags igen. Och hur mycket är "lagom"?
 
Puss


Kommentarer
matilda

3 stycken (ganska tjocka) skivor brukar jag ta! Alltså, det är minimum tyker jag, sen kan kan ju ta mer såklart :)

2013-02-19 @ 11:49:26
beayourdreams.blogg.se

Åh att det ska vara så svårt att inte låta siffror styra.. Jag har lyckats solla bort det mesta nu gällande vågen; då min mage är så svullen ofta.. Däremot har jag ju ett problem med att väga maten; så siffrorna är där och förstår, igen.

Blodpudding; en halv förpackning är en lagom portion. Vitkål till är jätte gott, samt morötter. Självklart lingonsylt eller vilken sylt man nu tycker mest om, jag brukar ha jordgubbssylt ;] Sen en liten klick keso till så blir allt mycket bättre!

Puss o kram <3

2013-02-19 @ 11:50:20
URL: http://beayourdreams.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0