2 Februari

Godmorgon fina ni!
 
För det första vill jag säga – tack. Tack för alla fina kommentarer som dagligen trillar in. Tänk att små ord, skrivna på en dator kan ge en ett så stort leende om morgnarna. 
För de andra vill jag säga – ni är knäppa. Jag menar, kanel på blodpudding, kaviar på rå blomkål, gröt med fetaost eller spaghetti med krossade chips. Man kan ju hoppas att ni drog ett så kallat skämt, när ni skrev det där ;) Haha. Det var väldigt många spännande kombinationer som föll er i smaken må jag säga.
Dock glömde jag säga en annan av mina favoriter. Potatismos med kanel på. Och jag som inte ens är så förstjust i mos. Kanske därför jag endast tycker om det antingen dränkt i skysås eller med pudrad kanel över. Så är det nog.
 
Är trött idag. Har bestämt mig för att "dra ner på sovfönstret". Tror att en av anledningarna till varför jag sover kasst om nätterna är att jag ligger i sängen för länge. Jag sover för mycket helt enkelt. Så i natt somnade jag tre (tokmätt och med tokmycket tankar) och steg upp alldeles för få timmar efter det att jag somnat. Nu hoppas jag på att vara extra trött ikväll helt enkelt. Och det lär jag vara. Kvällsjobb + lite sömn är egentligen ingen vidare bra kombo ska ni veta. 
 
 
Dags att ordna frukost. Maten som intogs sent inatt har gjort att jag inte är speciellt hungrig denna morgon. Tråkigt, jag som alltid är hungrig till frukost. Men något jag tack och lov lärt mig är att man kan äta trots att man inte är hungrig. Eller inte kan – man ska. Och känner jag mig själv rätt så kan jag ändå inte hålla fingrarna i styr när jag fixar min gofrukost! ;) Rätt bra. 
 
Hoppas ni får en fin lördag. Min dag ska ägnas åt vila, lite utmaningar och ikväll blir det jobb. Puss


Kommentarer
Linda

Hej, Hoppas att allt e finfint med dig,kom hem från Mora igår kväll,va så trötter,Kram Linda /Skickat email till dig/

2013-02-02 @ 14:45:13
captivatedminds.blogg.se

Jag älskar glass med blåbärsgröt. Sjukt konstigt enligt mig, men det ovan tog nog allt haha!

2013-02-02 @ 17:02:57
URL: http://captivatedminds.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0