20 Februari

Godmorgon!
Har sovit gott i natt. Hade förberett mig på att drömma dumdrömmar då jag brukar göra det då dagar "som denna" väntar. Men jag slapp allt det där tramset och lyckades sova riktigt gott. Det börjar närma sig Mars med, vilket betyder att den värsta månaden snart är över. Den har dock passerat rätt smärtfritt. (PepparPeppar) Mycket spännande saker som har hänt. Hoppas att Mars passerar i samma takt så jag kan komma iväg på min härliga resa snart. Längtar så in i booomben. 
 
Tack för att ni delade med er av era mattider föresten. Uppskattades verkligen. Har nog insett att jag behöver styra upp ett och annat gällande tiderna. Men jag tror att det där kommer lösa sig automatiskt när jobbet drar igång.
 
Dock kommer det nog inte bli den där regelbundenheten som jag hoppats på. Det blir nog svårt att ta lunch på "lunchtid" med tanke på att det är då våra rusher kommer ske. Men jag får göra så gott jag kan med tanke på omständigheterna. Trots att jag vill vara planerad för att få det att fungera så ska jag ändå försöka ta det som det kommer och inte börja panika ur om det inte skulle bli efter "schemat". 
 
 
Dagens Horoskop
Är du ledig från arbetet idag så kan du lätt känna dig rastlös.
 
Fint väder dessutom. Det gör mig ännu mer rastlös om det nu är möjligt.
 
Det ska nog bli en fin dag trots allt. Nu är det dags för frulle. Hoppas ni får en fin Onsdag. Puss


Kommentarer
anonym

Vad menar du med "en dag som denna"?

Svar: En dag med lite utmaningar i olika grad :)
Cecilia

2013-02-20 @ 20:48:24
L

hey! hur går det för dig, går det frammåt även på de fysiska planet?
hejjar på dig!

2013-02-21 @ 08:30:23
URL: http://linatica.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0