Anamma!

Dagens (läskigt stämmande) Horoskop.
De hinder du sett uppkomma under en tid blir nu allt tydligare och det blir svårt för dig att undgå dem. Det är bra om du tar dig an dessa utmaningarna så fort du kan även om det känns svårt för dig. Ju längre du ignorerar dem desto troligare är det att det på sikt kommer att tynga ner dig och då kommer det att bli ännu tuffare för dig att handskas med det slutliga resultatet. 
 
Ett: Med tanke på att det kom någon slags "vändning" idag då jag har kännt sjukt mycket jävlar anamma så är det komiskt att detta horoskop var just idag. 
Känns som problemen bara gror sig starkare och större för var dag som går. Bryter man inte nu så är jag rädd att de invanda vanorna kommer sitta för djupt för att kunna jobbas bort – någonsin
 
Två: "Bli ännu tuffare för dig att handskas med det slutliga resultatet." Det var precis detta jag pratade om igår. Jag är rädd för att gå med den här undervikten för länge (det är redan för länge) så att jag ska vänja mig och glömma av vad jag hade/strävar efter. Kanske är det då svårare att acceptera sin kropp när den sedan är normalviktig ? Vet att jag kommer hinna vänja mig på vägen också. Jag menar, man vaknar inte med 15-20 kilo extra på kroppen över en natt. Kommer även ha goooott om tid att vänja mig vid den "nya" normalvikten också för den delen. För det är där jag ska ligga hela livet. 
 
"Livet är det som händer medans du gör upp andra planer"

Hoppas att denna glöden håller i sig ett tag fram över. Jag är fullt medveten om att dagar fyllda med gråt och ångest kommer att uppstå titt som tätt. Det går inte att komma undan. Det är bara att acceptera. Skillnaden är valen man gör. Att lyssna eller att inte lyssna till rösterna. Det är där det svåra är. Jag har insett att jag kommer få leva med tankarna hela livet. Men jag hoppas på att bli fullärd och klok gällande hur man går emot och istället väljer att göra de friska valen istället. Lär behövas många skoldagar till att bli fullärd inom det där ämnet.. men det kommer, det vet jag! 
 
Hoppas er veckostart vart fin. Puss


Kommentarer
Em

vill du berätta vad du har för bmi just nu, och hur många kilon du vill gå upp? kram

2013-02-04 @ 18:36:13
URL: http://addictedtorunning.blogg.se
Genus

Du kommer inte bara att vänja dig vid din "nya" kropp. Du kommer att älska den! Tänk på all styrka och liv och vitalitet du kommer att få tillbaka! Försök bara!

2013-02-04 @ 18:47:47
URL: http://fyratassarvidminsida.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0