Göteborg

Trött i huvudet efter ett jobbigt samtal och grinig för att tågen var inställda. Att det första jag gör när jag kommer hem var att smälla ut ett helt paket oboy över golvet gjorde inte saken bättre. Det går bra nu. 
Pust och stånk. Hej och godeftermiddag på er. Hemma efter en heldag i Göteborg. Jag fortsätter att ventilera veckans alla känslor på en och samma gång när jag träffar C. Allt svämmar över. Allt jag känner jag tänker håller jag till stor del hos mig själv om dagarna och när man väl får chansen att pysa ut och säga allt vad man tycker jag tänker så blir det ibland för mycket på samma gång. 
Hon tyckte att jag hade gjort bra ifrån mig under veckan som gått. "Jag känns som ett hopplöst fall". Men så är det nog inte trots allt. Har lite höga krav på mig själv bara. Har jag klarat av detta förut så ska jag nog fixa det den här gången också. Är ju trots allt mer motiverad den här gången jämfört med förra. Skillnaden den här gången är att det nu bara är jag som kan göra jobbet. Förut hade jag andra att luta mig emot och var tvungen att göra som jag blev tillsagd. Det kändes skönt. Måste göra som jag blir tillsagd nu med..måste bara säga till mig själv först. Är min egna boss. 
 
Fina Göteborg.
 
Nu tog det stopp. Dags att landa i soffan. Hoppas ni haft en fin dag. Puss & Kram
 


Kommentarer
emma

Det finns INTE hopplösa fall, och även OM det hade funnits det så hade du inte varit det. Aldrig i livet. I så fall hade jag inte hetat Emma. Du kämpar, du tar dig framåt, du tänker, du tänker om och testar nytt. Jag skulle säga att du kämpar på, tar dig framåt, ibland snabbare, ibland långsammare. Tvivla inte på dig själv: tänk istället på vilken bra inspiration du är för oss andra!
Stor kram

2013-02-21 @ 22:42:48
URL: http://www.ungefaer.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0