Om fredagen som försvann.

Så var denna fredag förbi. Hej. Blev en fullspäckad dag, inte alls som jag räknat med. Upp tidigt för att uträtta massa ärenden och fika med en vän. Sedan blev det en golunch med mammsen på stan. Fredagslyx. (Precis som många andra dagar i veckan. hööh) 
Trodde jag skulle få en lugn eftermiddag. Men istället blev det några timmars städning i nya restaurangen. Tokmycket som behöver fixas med tanke på att det ska öppna i dagarna. Kul att träffa de nya arbetskompisarna också. Detta ska nog bli bra tror jag!!
 
Annars då? Stressad så in o bomben. Över det mesta. Vill att allt ska lösa sig nu. Sover knasigt om nätterna och att man har två parande katter utanför sitt fönster gör inte saken bättre. Fick gå upp tre gånger i natt och visa vems revis de inkräktat på. Huh. 
 
 
Upp tidigt i morgon för att dela ut smakprov på stan i åtta timmar. Och efter det ska jag iväg på släktkalas. Utmaningsdag hela dagen lång. Mycket som kan gå snett. (Som kan gå snett...) Det betyder inte att det kommer gå snett. Vägval hörni och nu är jag medveten om allt från början.
 
Äter kvällis nu och sen ska jag spendera kvällen hemma. Ha en fin fredagskväll. Puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0