Resdags!

Vissa saker kan man inte få nog av här i livet. Som frukostmat, lax, jordgubbar, sushi och fina människor tex. Och så finns det yttligare en sak som man definitivt inte kan få nog av. Resor. En del väljer att spara ihop en massa pengar för att finna lyckan i dyra väskor, inredning och bilar. Jag å andra sidan nöjer mig med min fyndväska jag hittade på rean och sparar istället för att finna lyckan i just resor.
 
"Livet är inte de dagar som gått utan de dagar man minns."
 
Jag tror att det är viktigt att samla på minnesvärda dagar. Spendera sin tid åt att göra saker man kommer komma ihåg och sedan kunna blicka tillbaka på med värme. Om det så är en picknick på trädgården, en promenad runt sjön, en kryssning eller en resa till Medelhavet spelar ingen roll. Bara man gör sådan man själv tycker om och uppskattar. 
 
Jag behöver en paus i livet. En paus och något att se fram emot. Delmål och något att kämpa för! När man ibland endast ser mörker så kan det vara härligt att ha en liten ljusglimt man går och väntar på. 
Och vad passar bättre än att ägna sin tid åt det man mest tycker om? Nu är det dags att resa igen. Åh! Detta piggade upp lilla sjuklingen må ni tro. Allt är planerat och klart. 
 
 
Dags att greppa tag i pinnarna. Blir en härlig resa till Kina igen. Åker iväg i början av April och stannar i några veckor. Kommer även spendera min födelsedag där nere! Och då ska jag äta mig spymätt på sushi, det är allt jag begär! Haha. Det kommer jag göra varje dag förvisso.. och köpa femrätters för åtta riksdaler. Det är inte heller fyskam! Shopping, strosa runt i parker, mysa, äta hotellfrukost, umgås.. Detta blir fina grejer!
 
Delmål var det. Har satt upp ett rimligt mål som jag ska försöka nå tills dess att vi åker. Vill ha mer ork den här resan. Trots att jag pallade med rätt mycket sist så önskade jag ändå att jag kunde ha vart lite mer fri i tänket och haft en lite (mycket) starkare kropp. Men än är det några månader kvar och vi vet nog alla att mycket kan hända på kort tid! 
 
Ljusglimtar. Allt är rätt fint trots allt. 
 
 


Kommentarer
Elin

Åh vad underbart med resa igen!!

Svar: Ska bli SÅÅÅÅ skönt :D
Cecilia

2013-02-09 @ 19:57:00
jen

det var när jag satte upp ett realistiskt bestämt och tidsbaserat mål som blev den riktgiga vändningen för mig. Jag har ju precis som du sagt flera gånger om att nu jävlar ska det blir av. Så det var ett bra sätt för mig. Lycka till!

2013-02-09 @ 20:31:09
URL: http://thejen.blogg.se
Fröken Elva

Åååh, vad härligt! Var i Kina stannar du? Funderar på att spara ihop lite kosing och åka jag med, vet du på ett ungefär vad en sådan resa går på, med allt inräknat? Om du skulle höfta lite? ^^

2013-02-09 @ 21:55:57
URL: http://frokenelva.blogg.se/
Anonym

När blev du sjuk i anorexi?

2013-02-10 @ 13:55:24
Mikis

Åh men gud vad kul!!! Låt mig få följa med... :D

2013-02-10 @ 14:52:48
URL: http://mikismat.blogg.se
Linnéa - För mycket tankar, för lite förstånd

GUD VAD HÄFTIGT!
Jag hade också velat resa till kina!!
Men jag ska till london strax så jag ska väl inte klaga egentligen ;)

2013-02-10 @ 16:35:32
URL: http://stjarnmoln.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0