Ullared!

Godmorgon Hörni!
Krassligheten sitter i men jag är på bättringsvägen. Är åtminstånde tillräckligt frisk för att åka iväg på en heldag till Ullared. Haha. Aldrig för sjuk för att spendera lite pengar! Blir bara sjukare av att gå hemma känns det som och lite shopping ska nog kunna pigga upp mig ska ni se!
Hur mår ni idag?

Semledagen idag också. Känns som de "borde" ha vart semledagen för någon månad sedan då de redan började sälja de där små bakelserna redan i November om jag inte minns fel. Tycker dock bara om mandelmassan och har inte riktigt förstått det där med en torr bull + lite grädde. Finns betydligt godare saker tycker jag. Men smaken är som baken. Minns när jag var liten, då fick de andra min bulle och jag gröpte ur deras mandelmassa. Nä, tacka vet jag en krämig pistagebulle. Det är i min smak må ni tro. 
Ska ni äta några semlor idag tro?
 
Han tycker faktiskt om mig, egentligen!
 
Vet inte hur matdagen blir och det känns...ovant. Tidigare har jag alltid tagit med mig mackor eller liknande ifall att det skulle krisa. Och visst, det är väl okej att ta med sig lite matsäck när man ska vara iväg hela dagen men jag ser det som en liten utmaning istället och skippar allt det där. Låter dagen bli som den blir och överlämnar besluten åt de andra. 
 
Hoppas ni får en fin dag. Hörs i morgon eller i kväll. Puss


Kommentarer
isa

haha gud vad creepy katten ser ut! ;) Hoppas du får en bra dag med shopping, god mat och trevligt umgänge. Kram!

2013-02-12 @ 10:26:02
URL: http://cookiedough.spotlife.se
Maja

Hoppas du får en riktigt fin dag på Ullared och att du hittar en massa fina saker!
Själv gillar jag bara bullen när det kommer till semlor, grädde smakar inte gott, inte mandelmassan heller. Bullen är alltså det enda som jag anser ätbart. Avnjuter en god sallad till lunch istället! ;)
Kram!

2013-02-12 @ 11:48:13
URL: http://cuilenya.blogg.se
Anna

Haha men gud vad söta ni är :)

2013-02-12 @ 12:44:09
URL: http://aannabelle.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0