1 Januari

Glöm alla bekymmer och börja om på nytt idag. 1 Januari – och jag firade in det nya året på ett väldigt bra sätt må jag säga. Kvällen susade förbi och vi hann inte med i närheten av allt som stod på agendan. Efterrätten dukades fram en halvtimma innan det nya året skulle firas in. Lagom till att agera fyllemat, vill säga. 
Vi blev ett lagom gäng på tjugo personer som lekte massa olika lekar, åt tre-rätters, skrattade och sköt in det nya året med två stora lådor raketer. Jag var en av dem. Nog för att jag var rätt tidig med att gå hem.. men det var det ingen som var förvånad över. 
 
 
Och till skillnad från många andra som vaknar upp med huvudvärk idag så vaknade jag istället upp med ett leende på läpparna. För ja, ibland kan fyllesms vara rätt öppna och fina att få ska jag säga er. 
Vaknade även upp med något som lät som en spinnande katt. En kurrande mage, trots nattmat sent i natt (morses). Inveg det nya året med favoritfrukosten. What else. Och så har jag föresten ätit kaviar på mina mackor i säkert två veckor i rad. Sa ju att jag skulle bli fast! Haha. 
 
Är ledig även idag men sen är det tillbaka till verkligheten. Ni får lite bilder från gårdagen senare. Ha en fin första dag på året. Puss & Kram
 


Kommentarer
Maja

När jag kom hem strax efter 3 imorse blev det allt mackor för mig med. Så när jag sedan steg upp vid elva slank gröten ner, för hungrigare än så var jag inte.. xD
Härligt att du fick en fin kväll och god fortsättning!
Kram! <3

2013-01-01 @ 13:34:53
URL: http://cuilenya.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0