13 Januari

Efter en natt med två värmedynor så börjar jag äntligen få upp värmen. Gick med gåshud hela dagen igår. Det kanske låter konstigt, men mina hunger/mättnadskänslor påverkas så otroligt mycket när jag fryser. Känner ingenting alls. Varken hunger eller mättnad. Folk säger att de tappar matlusten i värmen, men för mig är det tvärtom. Hungrig när det är varmt och osugen/känner ingen hunger när det är kallt. Skumt det där! Det är väl signalerna i hjärnan som säger åt mig att bli varm – inte mätt. 
Hade en hyffsad kväll igår. Varken bu eller bä. God mat och fint sällskap, så det var nog mig det var fel på. Mådde knasigt hela dagen. Tacos stod på bordet som väntat. Tycks bara vara vår familj som har udda saker i tacosen ;) 
 
 
Söndag och fortfarande ledig. Vet inte riktigt hur jag jobbar i veckan. Hoppas faktiskt på att jag jobbar dagspass. På något sätt tar det inte lika mycket på krafterna som att jobba kväll. Men det blir bra vilket som.
Ska iväg till Ikea och införskaffa en massa roliga saker idag. Alltid lika roligt! Och man kommer alltid hem med massa onödiga saker. Blir nog även en lunch på ikea. Köttbullar kanske? Knappt ätit deras köttbullar. Kanske är på tiden. Ikväll blir det i allafall "Kines-tapas". Har en kines på besök som aldrig vart i Europa förut. Vad tusan bjuder man på då undrar jag? Bröd har de aldrig ätit och ja... det får väl bli ett lass med jasminris eller något. Går nog hem ;)
 
Hoppas ni får en fin söndag. Puss & Kram
 


Kommentarer
Sara

Blir nyfiken på vad ni har för "konstigt" i er tacos :). Köttbullarna på IKEA är helt okej, brukar bli att jag och sambon äter där ibland. Jag är likadan när jag fryser - vill bara ha varmt att dricka (te) och har absolut ingen matlust. Brukar att få gå efter klockan då så jag vet när det är dags att äta :)
Kramar

2013-01-13 @ 10:51:52
URL: http://resanmotsundvikt.blogspot.com/
Mikis

Smaskens! :) Och kul med IKEA!

Vart jobbar du någonstans?

2013-01-13 @ 11:43:31
URL: http://mikismat.blogg.se
Maja

Mums för tacos. Här hemma bjöds det på pizza, vilket inte alls är fel.
IKEA kan vara riktigt trevligt att gå runt på, dock tyckte jag inte alls det som liten. Men nu uppskattar man ju småsaker lite mer än vad man gjorde förr.
Kram! <3

2013-01-13 @ 13:23:42
URL: http://cuilenya.blogg.se
Helene

Jag har också svårt med matlusten när jag fryser... Blir liksom förlamad och vill inte prata, tänka eller något alls, bara bli varm:p längtar efter sommaren!

2013-01-13 @ 15:04:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0