15 Januari

Godmorgon! Kallt som tusan idag. Not my cup of tea. Trivdes rätt bra under mitt rosa duntäcke, men någon gång måste man ju pallra sig upp och ta tag i livet. Fast jag om någon ska inte klaga. Har sovmorgon mest varje dag när jag tänker efter. Passar mig alldeles utmärkt. Mitt morgonhumör är inte att leka med ska jag säga er. Det kan man inte tro om mig som ser så snäll ut va? ;) Höhö.
 
 
Horoskop 15/1
"Var säker på att du inte tar på dig flr mycket och försök att se till att du frigör dig från alla de irritationsmoment som stört dig under ditt liv alldeles för länge. Försök att fullgöra alla oavslutade projekt och lösgör dig från uppgifter som egentligen inte känns förpliktande vid det här laget. Det är bra om du försäkrar dig om att vara flexibel ifall du möter något nytt problem längs vägen."
 
Dags att slutföra det jag en gång påbörjat med andra ord. För egentligen, vem tusan har tid med sådant här? Livet väntar inte på en direkt. Ingen stress, bara det inte går bakåt. Vilket det i och för sig inte gör.. men man kan ju skynda långsamt liksom. 
 
 
Och dagen? Ska iväg på ett tråkigt möte efter frukost följt av lite ärenden. Men först – frukost! Hoppas ni får en fin dag. Hörs sen. Puss & Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0