29 Januari

Tänka sig vad mat kan vara gott ibland. Speciellt när man är sådär extra hungrig så det suger i magen. Nåja, mat är faktiskt alltid gott, men inget går ju upp emot en stor frukost när suget är på topp. Kan fortfarande inte förstå de personer som slänger i sig en kopp kaffe och i bästa fall en frukt och sedan är redo för dagen. Aldrig igen, säger jag bara. Skippar jag frukosten så förvandlas jag till ett monster. 
 
Gjorde mig en chokladröra idag. Samma som vanligt, fast med chokladsmak istället för mosade bär. Det var gott.  Dock skar det sig lite till kaviaren som jag hade på mackorna. Lätt fixat. Fick äta i omvänd ordning helt enkelt. Det fick även upp mitt sug på choklad. Går helt enkelt inte att skylla på att jag inte vet vad jag är sugen på längre med andra ord. Det är något visst med just choklad. Mhm. När jag var mindre så köpte jag en marabou och smälte den på spisen och åt direkt med sked – varje helg. Det var tider det! 
 
En trött jag för tillfället..
 
Fortsätter ledigheten även idag. Lovely. Ska samla på krafter och utföra veckans sista utmaning. Tänk vad veckorna går fort och under denna veckan som gått har jag utfört hela fyra utmaningar. Inte illa pinkat. 
Dags att äta upp frukosten. Puss & Kram


Kommentarer
Anonym

Hej! Det skulle vara kul om du skrev ut vilka utmaningar det handlar om och inte bara att du ska göra en utmaning idag. Man blir ju nyfiken ;) Dessutom skulle man få lite inspo till vilka utmaningar man själv ska göra.
Din blogg är för övrigt min favorit, fortsätt kämpa, du är GRYM!

2013-01-29 @ 17:09:15
Anonym

Håller med Anonym, man blir så nyfiken! :)

2013-01-29 @ 19:38:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0