Får man gå i ide nu?

Sällskapssjuk och trött. Sammanfattar måendet för tillfället rätt bra. Så fort jag inte har tillgång till sällskap så blir jag extra sällkapssjuk och när det väl är fart och fläkt omkring mig så kan jag ibland önska att jag var för mig själv istället. Det gäller att uppskatta det man har för stunden verkar det som! Lite av varje. 
 
Känns inte som att jag har hunnit vila upp mig speciell mycket. Hade behövt några timmars fler sömn innan jag var redo för kommande vecka. Det blir nämligen en lång och omtumlande sådan om magkänslan har rätt! Långa dagar med många timmars jobb. Och när ledigheten väl är inne så kommer hjärnan gå på mer högvarv än någonsin! Kbt varvat med diestist varvat med massa andra saker väntar. Är det okej att gå i ide och vakna om sisådär fem månader istället? När värmen är tillbaka, fingrarna har fått tillbaka sin färg, orken är tillbaka och allt det jobbiga har passerat förbi? Känner som om jag kommer sättas inför många prövningar detta halvåret som kommer. Både från mig och andra. Mest från mig själv tror jag. För det är fortfarande jag som sitter inne på jobbet. Men jag är så trött på att ta massa beslut och pressa mig själv.. vill ju inget annat än att må bra! Suck. (Och ja jag vet att press och krav är vad som krävs för att jag ska må bra).
 
Förutom att vakna upp till en god frukost i morses så vaknade jag även upp till detta;
Ställde mig på altanen i morses och möttes av dessa vackra vyer. Hur underbart? 
 
Nu ska jag gå och baka bröd och sedan blir det lite mer mat innan jag intar jobbposition. Puss
 
 


Kommentarer
Linda

Hej hoppas att din jul o nyår vart fint, vad helt underbara bilder du lägger ut,Kram Linda Alingsås

Svar: Hade fantastiska dagar! : ) Du med hoppas jag?
Åh, tack :) Kram!
Cecilia

2013-01-05 @ 18:32:10
Sandra

Åh så fi t ni har det där ute <3

2013-01-05 @ 18:47:54
URL: http://daysofmine.blogg.se
Linda

Det har vart lugnt,då mina flickor e i England hos sin pappa,de åkte den 23 Dec kommer på Måndag igen.Jag gör egna vegetariska sushi hemma så enkelt o gott,jag får bjuda hit dig på det, då jag vet att du tycker om det.hihi..Kram Linda

Svar: Åh, gott med egen sushi! :D Är du vegetarian? Prova att ha i mango. Supergott :)
Cecilia

2013-01-05 @ 19:21:35
Malin Aurora

Åh så vackert!

2013-01-05 @ 22:17:37
URL: http://vildblommor.blogg.se/
Linda

Ja, det måste jag testa låter ju gott...Kram Linda

2013-01-06 @ 14:01:00
Sara

Kan tänka mig att du oroar dig inför mötet med dietisten men det kommer att gå bra. När jag var inne för behandling i lund så fick jag massor av hjälp av personalen där med hur och vad man äter, vad är rimliga mängder och så. Prova och se vad du tycker
Kramar

2013-01-06 @ 14:12:49
URL: http://resanmotsundvikt.blogspot.com/
Linnéa

Så sjukt vackert!

2013-01-06 @ 20:16:52
URL: http://stjarnmoln.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0