Frågor/Svar del 1

Vad jobbar du med just nu? 
Jobbar för tillfället i ett gatukök/kiosk. 
 
Vad är ditt drömyrke? 
Så sjukt svår fråga att svara på. Känns inte som jag har kommit på att mitt drömyrke ens "finns". Haha. Men vill jobba med människor, det är jag säker på. 
 
Vad har du gått för utbildning?
Inte gått något jobbutbildning. Men på gymnasiet gick jag Media med inriktning på foto. 
 
Från Skoltiden
 
Vilka utmaningar har du framför dig den närmaste tiden?
Inga bestämda för tillfället då jag redan har klarat av veckans (hejja). Men några av veckans utmaningar som jag redan klarat av har bla handlat om att prova "nya" livsmedel och lägga in dem i min kost igen. Har även haft lite andra utmaningar som har handlat om ensammåltider och att bryta dåliga ovanor. (Och så fick jag ju mig mitt godis också som ett plus i kanten..)
 
Vilka är dina favoritbloggar?
Läser tokmånga bloggar. Men de bloggar jag tycker om lite extra mycket är skrivna av friska tjejer som får en att inse att livet kan vara rätt fint ändå. 
 
Hur bor du?
Hemma för tillfället tillsammans med Mamma, pappa, syster och två katter. Min bror har flyttat iväg för plugg. Förmodligen blir det en flytt redan efter sommaren. Tror att det kan göra mig gott! 
 
Hur är din familj?
Som en riktig familj. Haha kan man säga så? Delar det mesta och spenderar mycket tid tillsammans i form av resor osv. Vi är öppna, pratglada och bråkar sällan. (Peppar peppar. Haha)
 
 
Vilket är ditt favoritprogram/film?
Åh program, Masterchef såklart. Eller Glee..får vilken suris i världen som helst att bli glad. Och film får jag nog säga; Hur man blir av med en kille på tio dagar. Kan den utan och innan! 
 
Vad är det bästa/sämsta som har hänt i ditt liv?
Bästa – ingen specifik sak. Hela livet är det bästa som har hänt. Klyschigt men ack så sant. Har hittils haft ett riktigt bra liv och känner mig rätt lyckligt lottad gällande många saker som skett under livet.
Sämsta – Samtidigt som jag kommer komma ur starkare genom alla dessa år med dumtankar så kan jag ändå inte låta bli att gräma mig över hur onödigt det är. Hade gärna sluppit detta och blivit stark på något annat lite enklare sätt istället. 
 
Har du någon bild som du fotat som du är extra nöjd över? Kan du visa den isåfall? :) 
Tagen i Kina
 
Vilken kamera använder du? 
Canon Eos 7D. Bästa köpet. 
 
Tappade du många vänner i.o.m ätstörningen? 
På sätt och vis, ja. Men de som finns kvar är de som betyder. 
 
Vilken mat skulle du vilja äta, om inte några tankar hindrade dig? 
Pizza, burgare, chips... Nej. Sådant lockar inte ens den vanliga Cecilia. Men några av mina favoritsaker att äta innan allt började var/är (som jag tills viss del äter även idag); Gräddig skaldjurspasta, ost & kex, lasagne, ris + sås (ja, det är en rätt hos mig) Haha. Lax med potatis & gräddfil, thai, kina... Finns ju tuuuusen saker att rabbla upp. Är väl även, precis som många andra, lite knäsvag för naturgodis!
 
Vad är det bästa/sämsta med ditt jobb? 
Otroligt goa jobbarkompisar som tar hänsyn till min situation. Trivs även väldigt bra med jobbtiderna.
Sämsta skulle väl vara de stressiga matsituationerna. Dom gillar vi inte
 
Om du fick välja vilket jobb som helst i hela världen, vilket skulle det vara? 
Modefotograf. Eller en sådan som letar upp fina platser att spela in filmer på. Hade inte vart dumt?! ;)
 
Vilken färg är det på din tandborste? 
Rosa, såklart.
 
Har du tumblr? 
Nixx.
 
Ditt bästa skämt? 
Jag hade en gång två fiskar som hette En och Två. När En dog hade jag fortfarande Två kvar. (HÖHÖ)
 
Vilken är den FINASTE bilden på dig? 
Måste man vara ego nu med? Haha. Men den nedan får jag väl änna vara lite nöjd med. 
 
 
Mer svar kommer så småningom. Puss
 


Kommentarer
isa

SVAR: åh härligt att du börjat utforska chokladens värld. Marabou är ju bäst!! Älskar pigall. och digestive. Och den nya drömkrisp. Sen är ju sportlunch och kexchoklad favvosar. Haha, du har mycket att ta igen nu vännen. Ut och shoppa så får du berätta sen vilken som är din favvo ;)

2013-01-31 @ 15:04:16
URL: http://cookiedough.spotlife.se
Dedde

Hej kämpen ! :)
Skulle du vilja berätta lite om hur du började ta dig ur ätstörningen, hur du lyckades bryta svälten? Jag sitter fast lite i det där att börja..
Du är stark, är så Glad för din skull :) Många kramar <3

2013-01-31 @ 15:13:19
URL: http://deds.blogg.se
captivatedminds.blogg.se

Galet fin i brunt!

2013-01-31 @ 16:40:35
URL: http://captivatedminds.blogg.se/
Mikis

Vilken härlig bild på dig med bakelsen! :) Ser fram emot att läsa resten av svaren!

2013-01-31 @ 19:00:00
URL: http://mikismat.blogg.se
Anonym

Vilken tjusig bild på dig!

2013-01-31 @ 19:48:34
Genus

Hej Cecilia! Skulle du kunna skriva lite om snyggingen som ibland dyker upp i din famn på bilderna? Eller är det två till och med, som jag just läst... Hälsningar/Genus

2013-01-31 @ 20:22:43
URL: http://fyratassarvidminsida.blogspot.se
Julia

Riktigt fin bild på dej! Du ser så frisk och lycklig ut!

2013-01-31 @ 20:27:56
Felicia

Åh vad fin du är! Du strålar på den bilden! Dit vill du tillbaka, det är motivationen, det är vad du strävar mot! Glöm inte det, vänj dig inte i hur det är nu. (tänker på det du skriver om högre upp). Men jag tror du är en klok tjej, jag tror du kan hitta tillbaka till livet, för du har ju haft det så, att du verkligen lever, förut. Du vet vad du behöver göra, och du vill dit, så bara kör!! Ös på en andra portion även om du är mätt. Lägg till ett extra mellanmål? Släpp på kontrollen, go wild and crazy, haha sorry men blev typ tårögd så glad jag blev när jag såg den här bilden på dig. Så vill bara peppa dig! Fina du!! En kämparkram från mig :)

Svar: Vad du är go! Känner också en jävlar anamma när jag ser på gamla foton från tiden då jag mådde bra!! :) Jag vet att det är dit jag ska igen. Och dit kommer jag också att komma så småningom. :)) Tack för din fina kommentar!!
Cecilia

2013-02-02 @ 02:30:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0