Fredagskväll!

Visste väl att ni satt inne på massa smaskiga smoothie-tips! Och se så rätt jag hade. Tusen tack för det. Har även spanat in att man kan köpa färdiga smoothies i affären. Men hemlagat är ju alltid lite godare :) Blev änna lite sugen på att prova en smoothie med jordnötssmör i. Och jag som inte ens är speciellt förtjust i jordnötssmör.. haha. Men som sagt, kan få sug på saker jag knappt har smakat på. Men det kändes som den kan bli rätt mättande och god. Ska prova mig fram och se vad jag fastnar för :) 
 
Helt okej dag på jobbet. Fort som tusan har dagen gått. Och så fort det är löning så ska alla brassa på med en jäkla massa mat. Folk blir vilda och köper tokmycket. Har föresten en ny strategi för att inte må dåligt vid matstunderna på jobbet. Den funkade väl inte sådär superbra. Men bättre än den jag haft innan i allafall. Men efter lite finslip så ska jag nog klura ut hur jag ska få allt att gå ihop tror jag nog. Måste bara tänka lite mer egoistiskt först ;) 
 
 
 
Precis duschat av mig stekoset från jobbet och borde fixa mig inför kvällen. Födelsedagsfirande väntar som sagt. Men jag är trött och har hamnat i soffan som en klubbad säl istället. ( I min nya, gosiga tröja jag fyndade igår) Så det kan gå! Ska fixa mig något att äta innan jag far iväg också. För jag misstänker endast plock av chips, godis och söta drinkar ikväll. Gott det med, men godare med lite rejäl mat till min hungriga mage. Faktiskt. 
 
Hoppas ni får er en mysig fredagskväll :) Puss & Kram till er. 
 
 


Kommentarer
Elin

Haha, nä antagligen inte!! Jag tror jag har lite kines i mig, för mitt hår är, på riktigt, spikrakt!!!! (Sjukt tråkigt!)

Ojojoj, smoothietips såg jag! Jag körde m yoghurt, hallon, mango och lite blåbär ett tag. Men det går ju att byta ut bären. Hallon och mango är oslagbart tillsammans!!! Sen kan jag tänka mig att en klick vaniljglass kan vara gott att ha i om man vill ha den mer energifylld. Sen kan man ju välja yoghurt också, beroende på vad man vill ha! Men glass är ett hett tips till dig faktiskt! (Blir ju lite som en milkshake, men man behöver ju inte ösa i glass. Räcker med lite, så kan man ju ha i mer om man vill!) jag tycker även att det är gott att pressa i lite färsk apelsin! Ja det var väl mitt lilla tips för idag ;-)

Hoppas att födelsedagsfirandet blir härligt och att maten gör både magen och dig glad! Kram!

2013-01-25 @ 20:23:48
caroline

Mos är riktigt gott, speciellt med blomkål i. Fast rotmos funkar också.
Ha en bra fredagkväll och födelsedagsfirande.
Är tröjan secondhand? var skit fin!

2013-01-25 @ 23:41:33
URL: http://carro6.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0