Italiensk Sallad

Och koncentrationen befinner sig vart? Hopplöst att inte ens kunna ha en konversation i mer än fem minuter innan tankarna seglar iväg åt andra håll. Har vart inne i mig själv helt och hållet hela dagen. 
Åkte ner till stan förut för en lunch. Vi kunde inte bestämma oss för vad vi skulle slå till på dock. Mycket velande och den här gången inte bara från min sida.
Gick till en buffé. Sådant fungerar alltid tänkte jag. Men då de endast serverade friterade köttbitar, köttbullar och en massa andra knepiga saker så blev även det uteslutet. 
 
Italiensk Sallad
 
Efter många om och men fick det bli en god sallad. En italiensk sådan med lufttorkad skinka och kronärtskockor. Men då allt på tallriken inte riktigt lockade så kan jag väl erkänna att det inte blev tillräckligt. Vilket kändes! När man beställer ute så ska man väl få en portion som mättar alla slags magar för tusan? Ännu en anledning till varför jag inte gillar att bli servrad mat. Då kan man inte välja hur mycket man vill ha av allting. Bättre med sushi, då vet man vad man får ;) 
 
Mellanlandat här hemma lite. Vilar mitt dunkande huvud innan jag ska iväg igen. Misstänker att det kommer bjudas på tacos. Fint! Puss


Kommentarer
39

Salladen ser god ut iallafall!

2013-01-12 @ 16:54:38
URL: http://deerheart.blogg.se
Anonym

åå gud va gott det ser ut! Och jag är till och med vegetarian! haha :)

2013-01-12 @ 18:17:26
URL: http://johannacarolina.blogg.se
Emma

Vad uteslöt du då?

2013-01-12 @ 20:31:05
Hanna

Jag hade gladeligen ätit upp allt utom köttet där jag=) Men, jag är inte så våldsamt kinkig direkt. Ja förutom att jag inte äter kött då.

Dietisten tycker jag rekomenderade för lite ja. Tror man brukar prata om att kvinnor i min storleksklass som är stillasittande ska ligga runt ca 1800-1850 och inom äs-kretsar så kör dom på 2000. Det är ju så individuellt men någonstans där i trakten är väl vad som kan ses som normalt.

2013-01-12 @ 22:16:28
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0