Kurerar mig!

Nog för att det inte var mycket feber. Men fortfarande tillräckligt för att för en gångs skull sjukskriva sig från jobbet. Första gången på två år, som jag sjukskriver mig. Inte illa pinkat. Kände redan igår att det inte riktigt stod rätt till i kroppen. Yr, kallsvettig och trött. Egentligen kannske det inte är något virus som är på ingång, utan det kanske bara är ett tecken på enorm trötthet. Kroppen som säger ifrån helt enkelt! Och trots att jag kanske hade kunna jobba idag, så är jag rädd att det bara hade blivit värre. Lika bra att vila upp sig från början!
 
Ska kurera mig här hemma hela dagen. Ska dock försöka ta mig utanför dörren och få mig lite frisk luft i lungorna. Blir om ens ännu dåsigare av att bara vara inne. Blir i allafall en tripp till affären för att införskaffa lite ny hårfärg. Är så sugen på att göra en förändring! Vet dock inte om jag vågar. Gick runt med mössa i över en månad för något årsedan då håret mest liknade en skogsbrand. Haha. Nåväl. Blir väl det vanliga! 
 
Blond eller Mörk?
 
Ser ut som två helt olika personer på bilderna. Känner mig dock aningen blek i mörkt hår. Och jag vill helst inte se ännu blekare ut än vad jag redan är, tack! 
 
Precis ätit god lunch med syster här hemma. Orkade inte anstränga mig idag, så det fick bli en god tacosallad igen. Något vidare hungrig är jag inte heller för den delen. Men vad gör det?! Bara att äta och se glad ut :) Gott är det ju i allafall! Och sådana här dagar känner jag heller ingen mättnadskänsla. Skumt. Magen bara är. Dock vet jag att det krävs ännu mer energi och mat när kroppen inte är helt fit for fight. Processen för att bli frisk i kroppen kräver mer än vad man tror, även om man bara ligger och degar. 
 
Hoppas ni har en fin dag. Puss


Kommentarer
Maja

Jag hade svart hår ett tag och det var ett enormt misstag, såg så sjukt blek ut så det inte var sant. Nu har jag i snart 2 år haft rött hår, men börjar tröttna på att färga det så har bestämt att jag ska återgå till min naturliga färg efter studenten. Vad den nu kan vara, kommer knappt ihåg hur den såg ut.
Krya på dig tjejen!
Kram! <3

2013-01-08 @ 17:04:14
URL: http://cuilenya.blogg.se
Anonym

du ska va BLOND :)

2013-01-08 @ 18:30:16
Mikis

Oj, trodde inte att det var du på bilden till höger! Du passar i båda hårfärgerna tycker jag. :D

2013-01-08 @ 18:44:08
URL: http://mikismat.blogg.se
Mia Olsen

Herregud är det verkligen du på bilden till höger?
Trodde det var någon helt annan, du är så grymt otroligt vacker på den högra bilden! Du ser så frisk, söt och kry och pigg ut.

Förlåt men jämfört med den vänstra nuvarande bilden...

Kämpa på nu för jävelen! Öka på maten, skit i ÄS, du kan fan inte gå i en hel jävla evighet och bara vänta?
Ge järnet och bli frisk istället! Sök mer hjälp om det är det du behöver för att verkligen GÅ UPP I VIKT nu!
Hur frisk du än anser dig vara i huvudet så syns det tydligt på din kropp, bara ditt ansikte syns det på, att du är så fruktansvärt långt ner och verkligen är i behov av hjälp!

Oavsett hur långt du än må tycka du har kommit.
Sluta stå och stampa, du kommer ingen vart med det.

Kram

2013-01-16 @ 22:18:30
URL: http://marslammet.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0