Livets goda – Check

Hemläxa från C: Att lägga till ett extra mål de dagar då jag är ledig. (Inga märkvärdiga mängder, men fortfarande i rätt riktning). Allt extra är ju plus i kanten, om man säger så.
 
Hemläxa från mig: Att njuta av livets goda.
 
Slå ihop eller skilja på de två läxorna? Ta något av livets goda vid det nya målet eller utanför, helt spontant? Tankarna malde på rätt rejält. Bestämde oss som sagt för att gå på bio ikväll. Spontant redan där. Och något extra mål mat hade ännu inte hunnit intas. 
Perfekt. Då slår jag ihop båda utmaningarna i ett, tänkte jag. Och jag kan lova att jag blev besviken när det jag tänkt köpa inte fanns. Ödet. Där gick den utmanigen förlorad. Men nej. Har jag bestämt mig för något, då ska det ske! Inga bortförklaringar. Så jag föreslog en promenad innan filmen började och traskade iväg till godisbutiken runt hörnet. Behöver jag ens säga att de blev förvånade? Lika så jag. 
 
Kan dom, kan jag. Och jag kunde. Bryr mig inte om att det var en sjukt liten mängd. (Kanske löjligt liten?) Men för mig spelar det ingen roll. Det enda jag bryr mig om är att jag faktiskt gjorde det. På eget initiativ dessutom. (Och jag njöt, åh så jag njöt)
 
Sen kom jag hem, sent. Tänkte att det fick räcka där. En utmaning räcker. Men vadå räcker? Det räcker aldrig. Har jag väl börjat utmana så kände jag att jag lika gärna kunde fortsätta. Så jag valde att skilja på de två läxorna och ta det separat. Godiset (godisen?!) blev min utmaning. Dvs att njuta av livets goda.
Och det sista som intogs innan sängdags blev C´s utmaning. Att lägga till ett extra mål mat. 
 
Detta kanske inte var mycket till utmaning för världen. Men det var det, för mig. Fixade för tusan två utmaningar på en och samma dag (!!) Inte illa pinkat tycker jag.
Många där ute som kanske tvivlar lite på mig. Och det får ni göra. Har egentligen ingen anledning att bevisa något för någon annan. Men kan ändå inte låta bli att säga; In your face. ;) 
 
Puss


Kommentarer
39

Du är så himla stark ändå. <3

2013-01-12 @ 00:36:44
URL: http://deerheart.blogg.se
Em

otroligt bra gjort!! vilken perfekt utförd utmaning :)

2013-01-12 @ 06:30:36
URL: http://addictedtorunning.blogg.se
ellen

Du KAN, du VILL, du SKA bli helt FRI vännen!
Kram!

2013-01-12 @ 06:55:40
URL: http://sandal.blogg.se
Anonym

Såå himla bra gjort!!! Blir imponerad, inte alla som skulle klara det där ju och det bästa av allt, det finns mer tid för fler utmaningar. Idag är det ju lördag och en liten (eller stor) godis kan man ju gjort sig förtjänt av :-)

Bra jobbat iallafall, det går åt rätt håll!!! :D kram!

2013-01-12 @ 09:49:13
Elin

Såå himla bra gjort!!! Blir imponerad, inte alla som skulle klara det där ju och det bästa av allt, det finns mer tid för fler utmaningar. Idag är det ju lördag och en liten (eller stor) godis kan man ju gjort sig förtjänt av :-)

Bra jobbat iallafall, det går åt rätt håll!!! :D kram! (Glömde skriva namn och det i den förra kommentaren!)

2013-01-12 @ 09:50:00
Sara

Så starkt gjort av dig!
Vik inte nu utan ge äs en käftsmäll idag också :)
Kramar

2013-01-12 @ 10:25:49
URL: http://resanmotsundvikt.blogspot.com/
sanna

härligt! såklart du kan, det gäller bara att våga :) är lite stolt jag med, måste få berätta - för första gången på 10 (!) år åt jag igår något sött (lite choklad, muuuums) UTAN att kompensera på något sätt alls! och vet du, det kändes inget speciellt, haha! här har jag gått i så många år och trott att jorden ska gå under om jag inte tränar/svälter/gör nåt annat knäppt om jag äter lite godis - men det gjorde den inte, hurra! ;) det viktigaste i friskhetsprocessen är ju allt det där man gör i vardagen, rutiner och vanor, men samtidigt är det ju så viktigt att inse att vi också är värda att njuta av livets goda! stor pepp-kram!

2013-01-12 @ 10:31:27
S

Åh, jag riktigt ryser!

2013-01-12 @ 14:42:01
Anonym

Jag tvivlar inte på dig, men blir fruktansvärt ledsen när jag ser att du lägger ut en bild på en tallrik till bredden fylld med grönt och sedan 1-2 futtiga matskedar couscous/pasta etc och 1 dl kött/sås grej.

Det är inte att kämpa?
2 dl couscous/past/ris/potatis är ju faktiskt minimum!

Svar: Även den som simmar långsamt kommer framåt :)
Cecilia

2013-01-17 @ 19:52:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0