Om att inte vänja sig.

Har vart iväg i sex timmar för att endast hinna med...ett möte. Nog för att jag inte har stressat, men mycket mer än mötet hann jag inte med. Förutom att få lite god mat i magen, förstås. Tycker dock det är mysigt att ta sig iväg till Göteborg, trots att det är en hel dag som går. Men jesus..dagarna går verkligen fort
 
Stor del av mötet ägnades åt att gå igenom veckan som gått. Har fört lite matdagbok osv. Dock har veckan som paserat vart ovanligt smärtfri. Trots att det har vart många utmaningar, som dessutom har fixats, så har dagarna ändå vart på mina villkor i och med att jag vart ledig för det mesta. De riktiga utmaningsdagarna är ju de som jag inte kan vara med och påverka. Där jag inte har någon kontroll. Men kommande vecka se ut att bli lite mer okontrollerad. Vilket jag tycker är bra till viss del. Nya utmaningar och framför allt – nya tag. 
 
Jag har kommit till en speciell punkt i min såkallade tillfrisknadsprocess. Jag har accepterat och vet vad jag behöver göra. Till den punkten kom jag för längesedan. Men jag har inte accepterat det faktum att jag faktiskt måste göra det. En viss skillnad där. "Det kommer med tiden", har jag tänkt. Men ingenting kommer med tiden av sig självt. Jag har gått runt så här för länge för att hinna vänja mig. Jag har inte vant mig tillräckligt för att tappa motivationen, men tillräckligt för att nästan glömma vad jag jobbar mot. Trots att kroppen ofta är "ivägen" och inte pallar med en normal vardag så känner jag mig ändå mycket piggare, starkare och ja.. mer van än för ett årsedan. Vill skjutsa på detta nu för att inte glömma av vad jag kämpar mot helt och hållet. Viktigt. 
 
 
Hemma igen i allafall. Fin dag trots allt. Givande blandat med en god lunch. Ska tillbringa resten av kvällen i soffan med stort kvällis och några bra tvprogram. 
Hoppas er dag vart fin. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0