Söndagsnostalgi

Är tudelad gällande dessa jobbtider jag har denna veckan. På ett sätt är det skönt att börja den här tiden. Det gör att jag inte alls är så fäst vid mina mattider då nästa mål inte "behöver" vara på en speciell tid. Men samtidigt är det bra mycket skönare att kunna inta alla måltider hemma istället. Bra med variation antar jag! Anpassar mig rätt bra beroende på hur dagens situation ser ut. 
 
Söndagsmaten fick iallafall idag bli en nostalgitripp för smaklökarna. Åkte tillbaka tio år i tiden då jag glatt satt och geggade ihop den här maten till en stor, geggig sörja på tallriken. För det är just så den här maten ska ätas. Precis som med köttbullar, potatis, lingon och brunsås. Det måste liksom mosas innan den äts. 
Fast idag blev det dock inte några köttbullar. Istället serverades det Torsk med äggsås. Men fortfarande i en stor geggamoja..
 
Torsk, äggsås, potatis, gröna ärtor + sallad
 
Det var gott och jag kände mig som fem år igen när jag satt och geggade ihop allt. Borde ta kort på hur det verkligen ser ut på tallriken när jag äter istället. Fast det ser inte så aptitligt ut då. Whops. 
Mysigt att äta söndagslunch tillsammans med familjen i allafall. Det gav mig lite nya krafter, så nu ska jag nog palla kvällens jobbtimmar. 
 
Hoppas ni får en mysig kväll kära ni. Puss & Kram
 


Kommentarer
ellen

Hoppas jobbet går bra och att det är en lagom ström av kunder. Själv försöker jag ladda inför dom två kommande veckorna som kommer innebära plugg, plugg och åter plugg innan tentan fred 18/1. Är farmakologi och läkemedelsräkning, skitsvårt är bara förnamnet...men man kan inte mer än göra sitt bästa.
Precis som du skulle jag gärna gå i ide nu och vakna lagom tills det blivit barmark och över tio grader ute;)
Är det nu till veckan det blir dietistbesök?
Kram!

2013-01-06 @ 18:34:24
URL: http://sandal.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0