Tonfiskbiffar!

Åkte hem tidigare från Tjörn då jag ska jobba. Planerade även in att hinna med en lunch på stan med vännerna. Dock blev det bara en fika så jag fick äta lunch själv, här hemma istället. Men smart som jag är så hade jag redan en plan B i bakhuvudet och på så vis slapp beslutsångesten knacka på dörren. 
Har alltid vart frälst i köttfärsbiffar som ni vet. Men nu var det dags för lite variation i huset. Så tonfiskbiffar fick agera dagens lunch. Förjävliga att steka, men välsmakande. 
 
Tonfiskbiffar med smak av curry och vitlök, Ajvar + massa andra gottigheter!
 
 
Det smakade fint. Enligt både mig och katten. Ska fortsätta att riva köket tror jag. Bakning står på tur. Kunde inte hålla mig längre än i några dagar utan mitt hembakade bröd! Och så var det ju det där med att inte glömma saker när man var och handlade..åh. Blir så trött! 
 
Har hunnit med mycket idag känns det som och klockan är bara tre. Det är en jäkla omställning att komma från lugna, Tjörn till huset här hemma. Beter mig på helt olika sätt beroende på vart jag är känns det som. Huh. Men som sagt. Det är det här som kallas vardag, I guess. (Trots att det är Lördag..) ;) Fast egentligen; vardag för vem? Cecilia eller Cecilia? Märker så tydligt på mig själv när det är jag eller "jag" som gör val. Och tur är väl det. Är så rädd att fastna i rutiner som gör att jag sedan glömmer av hur det är att agera som Jag vill. Rädd att glömma av hur det känns att vara fri och självständig. Därför ska man bryta dåliga vanor på direkten. 
 
Hoppas ni får en lugn och mysig Lördag. Släng iväg en tanke till mig när ni gottar er framför teven... Puss


Kommentarer
Elin

Åh, lite matinspiration såhär på lördagseftermiddagen är aldrig fel!! ;)

Funderar på vad jag ska göra för mat om en stund, omelett tror jag det får bli! Med kalkon, såååå gott!! Men tonfiskbiffar lät inte fel det heller! ;)

Svar: Perfekt va!? ;) Åh, omelett är så gott :) Lätt att variera med. Bäst är med massa svamp, kalkok och soltorkade tomater som man sedan toppar med fetaost! Kör på den vettja ;)
Cecilia

2013-01-05 @ 16:20:04
Maja

Det där tonfiskbiffarna ser ju jättesmarriga ut! Tycker också väldigt mycket om köttfärsbiffar så det här låter ju som ett jättebra alternativ, sen ska man ju kunna laga mat också *hosthos*
Kram! <3

2013-01-05 @ 16:31:29
URL: http://cuilenya.blogg.se
emma

Du har alltid så fina bilder!!!!
Ett litet tips, om du vill kan du testa att ha i ett ägg med biffarna, så håller de ihop lite bättre! ;) Stekningen annars är som en operation, minst sagt, haha.
Stor kram!

2013-01-05 @ 16:50:35
URL: http://www.ungefaer.blogg.se
Anonym

Det såg gott ut! Skulle du kunna tänka dig att lägga ut receptet? Får ja fråga dig varför du inte har några "kolhydrater" på tallriken? :)

Svar: Recept kommer i morgon :D
Cecilia

2013-01-05 @ 16:55:07
Elin

Det blev med kalkon, skinka, tomat och lite svamp :) himla gott! Ska testa din variant där med soltorkade tomater nån dag, lät gott!!! :)

Svar: Lät supergott det med!! :)
Cecilia

2013-01-05 @ 18:23:15
Mia Olsen

Bara två små biffar, ajvar och sen bara grönt?

Det där såg vääääldigt lite ut du...

Hoppas iaf du får en bra helg!

2013-01-05 @ 19:14:00
URL: http://marslammet.blogg.se
Lisa

hmm... svåra att steka tycker du... hade du i ägg?

2013-01-05 @ 20:37:10
URL: http://koffeinpralin.blogg.se
Lisa

Vill absolut inte vara sån nu, men är det ändå... vill du verkligen komma framåt måste du vara stenhård med att alltid få med från hela kostcirkeln... inte skippa och höfta

2013-01-05 @ 20:44:29
URL: http://koffeinpralin.blogg.se
Emma

Vilka dåliga vanor och rutiner anser du att du har?

Svar: Går helst inte in på det! :)
Cecilia

2013-01-05 @ 21:11:36
m

tycker du kämpar på jättebra men var är kolisarna? :(

Svar: Dom finns där :)
Cecilia

2013-01-05 @ 22:10:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0