29 Juni

Är groggy och känner mig febrig.
 
Men, här ska det inte klagas. Blivit för mycket av den varan nu för tiden. Men ibland behöver man spy lite galla över saker och ting. Lätta på trycket! Behöver jobba på att pysa ut lite hela tiden. Visa vad jag känner här och nu – i denna stund. Brukar inte bävra och tänka speciellt mycket inför måltiderna. Heller inte under måltiderna. (Nåja, inte till den nivån så att jag inte äter upp åtminstånde). Det är först efter måltiderna jag börjar känna. 
 
Och då är det på något sätt för sent. Då har samlat på mig så mycket känslor och tankar att det exploderar som en bomb. Men samtidigt ska man inte tvinga fram några känslor. De ska komma när de behöver komma. Men det hade liksom vart rätt skönt att slippa det där måendet efter
 
Helg. Rätt dött i huset. Många som är iväg. Så jag roar mig bäst jag kan. Dvs vila, vara i växthuset, pyssla och kolla på tv. Korvgryta till lunch och digestive med ost till mellis. Sa ju att vi fick nostalgimat. 
 
Snart första Juli också. Och det är inte ens sommar ute. Snarare höst. 
Och därför ska jag börja sticka en halsduk nu.
 
Kram.


Kommentarer
Anonym

Om man äter digestive till mellis hur mycket bör man ta då enligt capio?

2013-06-30 @ 19:57:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0