Femte Juni.

Vad tusan. Jag kan ju inte redan börja orora mig över hur tiden efter kommer att se ut. Somnade med rödsprängda ögon och en täppt näsa igår. (När jag väl somnade...) Är det så varje kväll kommer se ut? Hoppas inte. Och att jag är hem och familjekär gör nog inte saken bättre. Haha. yaya, that´s me! Bara att bita i det sura äpplet ett tag. Men just nu vill jag bara spendera sommaren hemma!
 
Hade en fin kväll i går i allafall. Tog med familjen upp till sjön och hade kvällsmys med té. Skönt att bara vara. Kolla på solnedgången och prata! Behövligt ibland.
Ska till stan och köpa det sista idag. De kommande dagarna kommer jag ha noll tid till sådant. Har ju brakfest i helgen och kommer inte vara hemma här i huset under helgen. Måste fixa allt idag med andra ord. Stressigt! Och ärligt talat; Hur fan packar man? Mjukisar blandat med böcker, garn och datorn.. ? 
 
Fina Tjörn.
 
Ska på student i eftermiddag. Så vi hörs väl senare ikväll. Nu ska jag baka kokosbröd och sedan åka till stan. Är på sätta-mig-vid-en-sjö-och-filosofera-humör. Ensamvargen själv! Men nej, sådant hinner jag tyvärr inte idag! Och efter stan kommer mamma hem och äter lunch med mig. Köttfärslimpa med färskpotatis, inlagd gurka och lingon. God husmanskost! 
 
Hoppas er dag blir fin. Kärlek till er. 


Kommentarer
lovisa

Hoppas du får en finfin helg nu innan du åker. Som du skriver, det är inte för evigt utan bara en kortare period av ditt liv du ska spendera i Varberg. Sen kommer du (med den rätta viljan!) kunna uppleva många somrar som frisk och fri, istället för ännu en sjuk sommar i år (och kanske året därpå, och året därpå?) Stort lycka till på Capio fina du!

2013-06-05 @ 09:08:33
URL: http://vintervindar.blogg.se/
Elin

Du får försöka tänka på alla möjligheter som kommer att komma när du har varit på behandlingen. Möjligheter för både dig och din kropp, och som tur är så vet du ju inte vilka möjligheter det blir så att oroa sig innan är ju lite onödigt. Men jag förstår dig!! Är helt säker på att det blir bra ändå! :-)
Tänkte skicka det där receptet till dig, den där kakan du vet som jag bakade?! Så din mailadress skulle sitta fint, haha :)

Svar: Får väl tänka så... Kan ju inte oroa mig innan jag ens börjat!
Åh. JA tack :D [email protected]
Cecilia

2013-06-05 @ 09:53:18
Anna

Vi har mycket gemensamt Cecilia- det märker jag när jag läser din blogg. Det där med att oroa sig- jag är expert. Jag oroar mig för allt och lite till. Men vet du - det gör bara livet svårare. det tog mig 16 år att inse. Men man måste försöka släppa alla tankar på det som varit och det som komma skall. Det enda man har egentligen är här och nu. Den här stunden, denna timme. Mitt tips till dig är ett låna en bra bok i Mindullness. Flummigt? Det tyckte jag också från början- men förra sommaren gav jag det en ärlig chans och den sommaren var också den mest njutningsfulla och positiva i mitt liv- trots att jag inte gjorde något särskilt- mer än att ta en dag i taget och fokusera på nuet. Det är sjukt svårt men så viktigt. Mndullness från Början av Charlotte Mandrup gillar jag http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9172411546.

Förstår att du går igenom mycket tankar och känslor nu. Och så måste det ju få vara. Men ditt beslut är helt rätt. Den tid du investerar nu kommer leda till att du kan leva livet fullt ut sedan. Det kommer fler sommrar. Och sommaren försvinner ju inte bara för att du är i behandling. Den kommer bara se lite annorlunda ut. Du är stark och du fixar detta!! Kram <3

Svar: Det verkar så! Ja, att oroa sig gör allt svårare. Och oftast oroar man sig helt i onödan. Det brukar alltid lösa sig. Köpte faktiskt en bok om Mindfullness för ett tag sedan. Men jag tröttnade.. haha. Kanske ska ge den en chans till :) Kommer ju syssla med en del mindfullness i Varberg. Ska bli spännande och se om det ger något.
Tack! och kram. <3
Cecilia

2013-06-05 @ 10:05:01
rosanna

Förstår att det är många tankar i ditt huvud just nu. Jag vet att det inte är lätt, men försök att släppa på kontrollen för en tid. Du behöver det här! Du är värd att leva ett liv utan hjärnspöken och med en frisk kropp. Jag önskar dig all lycka och hoppas innerligt att du tar vara på den här tiden. Kram!

Svar: Ja, det snurrar rätt rejält. Och ja, jag vet att detta är nödvändigt. På tiden!! Tusen tack och jag ska verkligen försöka. Kram! :)
Cecilia

2013-06-05 @ 10:44:24
Jen

Vet du vad som är det ironiska i det du skriver även om det inte känns så nu så kommer du om bara några veckor vara förvandlas till en helt ny människa med nya friska friare tankar. Lovar dig det. Och då kommer du titta tillbaka på detta utan att kunna ens identifiera dig med denna oro du känner för att leva och njuta kommer vara så självklart. Puss

2013-06-05 @ 14:50:07
URL: http://thejen.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0