1 Mars

Kom hem igår kväll efter jobbet, åt lite mycket och sen hände något. Tror att den där undermedvetna stressen kom i kapp mig. Snyftade mig svullen i ansiktet. Men det var kanske exakt vad som behövdes. Sov riktigt gott i natt och nu känner jag mig redo för en ny dag.
Ett elvatimmars-pass är vad som väntar idag (och i morgon...) och jag kommer vara hemma vid fem i natt (morgon bitti?). Visst orkar jag, men då förutsatt att maten fungerar som den ska. 
 
..föresten, detta är sjukt. Gick in och läse mitt horoskop och vad läser jag?
 
Hälsa
Trots gårdagens stress kan du känna dig pigg och kry.

Lätttolkat och stämmer in på många. Men jag slutar då aldrig att förvånas. Hoppas att det stämmer bara. Ska vila stor del av dagen. Fast en fika på stan med vännerna hinner man dock alltid med. Ska åka och köpa någon god lunch att laga också. Har pastasug.. kan bero på att jag ätit ris de senaste dagarna. Behöver nog något nytt. 
 
 
Nu ska jag gå och fixa frulle. Sedan ska jag njuta av att det är första vårmånaden. Tänka sig..snart är det sommar, sol och brunbrända ben! Är det glasspremiär snart tro? Har ju sett att det kommit massa nyheter i butikerna. Får se till att hitta mig en ny favorit. 
 
Hoppas ni får en fin fredag kära ni. Puss
 


Kommentarer
Victoria

Åååh, vad gott det ser ut! :)

Torkar du äppelbitarna själv? Hur gör du isf? Vart köper du dinkelpuffarna? :)

Mycket frågor, hehe ^^ Ha det bäst! <3

2013-03-01 @ 10:02:55
URL: http://kokospalm.blogg.se
Maja

Längtar som tusan till sommaren, tar ju studenten i juni så får snart börja spana studentklänning! :)

2013-03-01 @ 14:50:13
URL: http://cuilenya.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0