19 Mars

Godmorgon.
Bra och lugn dag på jobbet igår. Tänk vad jag oroade mig för bara några dagar sedan. Trodde aldrig jag skulle klara detta. Det var så förbannat mycket nya saker och framförallt så mycket ansvar som man var tvungen att ta. Men tänka sig, det har ju gått fina fisken. Får tänka att de förmodligen inte hade satt mig på så många, långa, ensampass om de faktiskt inte trott att jag skulle klara av det. Får vara stolt istället. 
 
Har glömt att berätta hur nöjd jag är med de nya tiderna. Även det var ett orormoment i början. Nya rutiner, ni vet. Men det lyckades bli rutiner som jag stormtrivs med. Hinner oftast med de flesta målen hemma och de dagarna då jag äter på jobbet så brukar det alltid vara lugnt vid "mina mattider". Skönt.
Sen kan man se det som något dåligt också. Det kanske hade vart bra om jag mer eller mindre tvingades till att slänga i mig något på tider som inte alls passade mig bra. Men samtidigt så är jag nöjd över att det har blivit som det har blivit. 
 
 
Att moppa stora ytor golv, sopa och stå upp en hel dag tar på krafterna. Med andra ord – man blir hungrig. Men man lär sig av sina misstag. Hade laddat upp med god kvällsmat och gott mellanmål igår. Provade något nytt, Raw Cacao. Jesus, den var god. Inget för den som inte diggar choklad om man säger så. Stillade chokladsuget rätt bra. Och tillsammans med en apelsin så var det ett fint nattmål. Har ni provat Raw Bite cacao?
 
Nu däremot ska jag äta frukost. Resten av dagen blir lugn. Är ledig och ska mest pyssla här hemma. Laga mat, baka och köra storstädning. Har mycket energi idag känner jag. Och då får man se till att använda den, medan den finns. 
 
Hoppas ni har en fin dag. Kram & Puss. 


Kommentarer
Anna

Var finns rawcacaobaren att köpa?
Jag älskar choklad så det är nog nåt som faller mig i smaken :)
Ha en fin dag!
Kram!

2013-03-19 @ 10:31:23
URL: http://underbaraanna.blogspot.com
beayourdreams.blogg.se

Bra att allting blev som det ska och att du trivs! :) Låter toppen i mina öron!

Jag måste leta efter Raw Bite, inte hittat något i min håla ännu! Kanske inte kollat ordentligt ;) Ska syna ICA + hemköp + hälsokost butiken vid tillfälle, blir så sugen att testa varje gång jag ser någon äta en!

Vad ska du baka för roligt? :D

2013-03-19 @ 13:53:37
URL: http://beayourdreams.blogg.se/
beayourdreams.blogg.se

SV:Ja exakt! Men de är rätt dyra har jag för mig? Haha. Äsch, någon gång då och då har man väl råd! Tror inte vi har life men en hälsokost butik i alla fall, kikat in där en gång. Hann inte kolla så länge men kan säkerligen finnas där. *Håller tummarna* :)

Bröd låter toppen! Jag har länge tänkt testa göra filmjölksbröd fylld med nötter, torkad frukt och frön.. Något du kanske göra? :) Går nog med yoghurt också skulle jag tro, om man inte har filmjölk hemma!

Vad kan man annars göra.. Raw bollar? Scones? Smulpaj? Det finns så mycket gott att göra, haha! Vet inte vart man ska börja. ;)

2013-03-19 @ 14:18:53
URL: http://beayourdreams.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0