31 Mars.

Hej Vänner.
Vilken fin dag. Ja, både vädret och själva dagen i sig. Var uppe tidigt i morses då jag skulle öppna på jobbet. La mig sent efter födelsedagsfirandet hos ett par vänner igår och trots en förlorad timma så vaknade jag ändå tidigare än väckarklockan. Tjugo över sju var jag pigg och redo! En stor frukost i magen och sedan avverkade jag några timmar på jobbet. Lugn dag idag. Inte många som verkade vara sugna på macka efter påskmaten. 
Slutade rätt tidigt, gick och lunchade och hamnade sedan här hemma. Rastlös. Tog med mig en vän ut på en utflykt. Hamnade i någon fårhage (haha va?), med färska jordgubbar, värmande sol och fin utsikt. Mysig eftermiddag. 
 
 
Dagens goda gärning: Gav fåglarna 60 jävla subs från jobbet. Sådant som annars skulle slängas. Fast å andra sidan kanske det inte var så snällt? De lär ligga i matkoma tills nästa vår. 
 
Ja, och dagens bästa då? Rutinerna sitter kvar – till viss del. Men åh, jag känner mig friare och lugnare än på länge. Jag märker skillnad, de omkring mig märker skillnad och framförallt – kroppen märker skillnad. Överskottsenergi. 
 
Nu ska jag städa. Kram. 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0