7 Mars

Hej!
Härlig torsdag vi har va? Vår och sol. (Tudelade åsikter om det förvisso) Lyckades sova tio och en halv timma i natt (!!) Vet inte riktigt när det hände senast. Hade tänkt gå upp tidigt och få saker och ting gjorda, men icke. Förbannat skönt att sova ut och för att inte tala om nödvändigt. Laddar på med sömn inför helgens sena nätter redan nu. Huh. Man får så knepiga sovrutiner när man jobbar oregelbundna tider. Ibland går man upp sex på morgonen och ibland ett på dagen. Tycker dock att jag har fixat det rätt bra hittils. Man får anpassa sig bäst man kan!
 
Bästa sättet att återhämta krafter.
 
Vart ute i solen på en snigelpromenad och ordnat lite D-vitamin till kroppen och ska snart ordna lite mat till mig och mammsen. Köttfärslimpa, potatis och lingon. (Gegga ihop och du har bästa barnmaten..)
Skönt med sällskap men jag har blivit mycket bättre på det där med "ensammåltider". Har inte alls samma panik och beslutsångest som tidigare. Lika väl som jag kan ordna en lyxmåltid och låta fantasin flyga iväg så kan jag lika gärna värma rester ifrån gårdagen. Känns skönt. 
 
Ska inte göra många knop resten av dagen. Feber och noll ork egentligen. Helst av allt hade jag velat ligga inne resten av livet känns det som.. pepp, jag vet! Men ibland får man väl känna så antar jag. Hade nog behövt en paus från det mesta. Men det får jag snart.. om några veckor! Den som väntar på något gott.
 
Ha en fin dag. 
 
 


Kommentarer
Victoria

Skönt med sömn, heja dig! :)

2013-03-07 @ 17:21:29
URL: http://kokospalm.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0