8 Mars

Tabbar mig gång på gång, fast ändå på rätt sätt. När ska jag lära mig att det är okej och till och med bättre att sprida ut måltiderna och mängderna under dagen? Äter mycket när jag väl äter. Dubbelt jämfört med de andra. Och visst, det är väl bra – om man hade sluppit få ont i magen. 
Regelbundet och utspritt är något jag behöver lära mig. Det är något jag inte är speciellt bra på just nu. Regelbundet blir det förvisso men både kropp och knopp hade tjänat på om jag spred ut mängderna lite mer. Slår gärna ihop måltider. Varför vet jag inte riktigt. 
 
 
Har precis ätit frukost och sitter med världens matkoma i soffan. Fick ont i magen och ett bultande hjärta på köpet. Huh. Kanske detta är en av anledningarna till att börja äta efter matschema? (Åh, är så tudelad till det där..) Äter man efter matschema så vet man att man ska äta snart igen och behöver inte vräka i sig sådär... Något jävla "passa-på-tänk". 
Samtidigt hade det aldrig gått med ett matschema när jag jobbar. Att ta matpaus varannan timma hade tyvärr inte fungerat vidare bra. Men kanske är det något jag ska satsa på de dagar då jag är ledig? 
 
Fredag. Börjar inte jobba förens 23 ikväll. Lång natt väntar med andra ord. Men även en lång dags ledighet. Puss
 


Kommentarer
Hanna

Nja, jag tycker att det är en bra ide att skippa matschemat, men försöka äta lite oftare ändå.
Det är ju lätt att fastna i matscheman, och att det blir ett "tvång" att man ätit "för mycket".

Hoppas kramperna ger med sig!
Kram

2013-03-08 @ 11:35:58
URL: http://trytobehappy.blogg.se
Victoria

Vad har du ätit då? Det på bilden är ju ingen fara.. :)

2013-03-08 @ 14:43:38
URL: http://kokospalm.blogg.se
Maja

Jag har typ ett matschema, är inte så beroende av tider osv men mängder, usch vad låst jag är. Men när du är ledig kan du ju i alla fall försöka äta lite mer regelbundet? =)

2013-03-08 @ 16:01:39
URL: http://cuilenya.blogg.se
Mia Olsen

Ush har samma problem där.
En hel dag kan gå och WUPS så har jag bara fått i mig en frukost + en halvdan lunch... Så måste jag liksom äta massa på kvällen fast jag ibland till och med mår illa för min vikt är verkligen kritiskt låg just nu och får inte gå ner så mkt som ett gram för då blir jag inlagd direkt... :(

2013-03-09 @ 18:31:22
URL: http://marslammet.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0