Marknad & Sushibiten

Som i utlandet, fast i Sverige. Älskar marknader. Speciellt när det finns roliga saker att fynda. Underbart väder och fint sällskap. Härlig dag! Fyndade valnötter, mandlar, kokoschips, bananchips, gyllene russin och andra måste-ha-saker för knappa hundralappen. Som hittat. Fick även med mig sötpotatis, spetspaprika, brytbönor och färsk kött som får bli en god söndagsmiddag.
Sedan styrde vi mot ett omtalat sushiställe i närheten. Om jag nu har några läsare som befinner sig i Göteborgsområdet så beodrar jag er att ta er till Sushibiten i Säveldalen. Och till er som inte befinner sig i Gbg – åk dit ändå. 
 
Fem av Fem små sushistjärnor. 
 
Här fick man välja var bit för sig. Man fick välja och vraka och fick det precis som man ville. Annorlunda och goda maki-rullar. Valde en med chiliräkor, en med lax/mango, lax/gurka och en med räkröra + sjögrässallad i. Nigribitarna valde jag att toppa med lax (den mest färska jag smakat), tonfisk och pilgrimsmusslor. 
 
Är precis hemkommen och har ätit mellis. Fick bli ett ihopplock av den torkade frukten jag köpte, nötter och det största jonagoldäpplet jag skådat. Som fem äpplen, fast i ett – typ. 
Nu ska jag hoppa i ett varmt bad för att sedan baka bröd som jag kan gotta mig med ikväll. Det ryktas även om familjefrukost med nybakade scones i morgon bitti. Subwaymacka och scones borde ju vara samma sak tycker man. Klarar jag det ena borde jag klara det andra. Har desto svårare med mängderna när det inte är saker jag är så van vid. Men sådant löser sig om man lyssnar på lilla maggen. 
 
Ha en fin lördagskväll. Puss
 
 


Kommentarer
juliajensen.se

Du verkar kämpa på bra du! :)
Men visst är det roligt med marknader?! Åhh att få hitta massa nya saker gör en lika glad varje gång, haha! Men det är bra att kunna uppskatta dom små sakerna :)
kram

2013-03-16 @ 18:16:52
URL: http://juliajensen.se/
captivatedminds.blogg.se

Vad var det för marknad? :D

2013-03-16 @ 19:02:08
URL: http://captivatedminds.blogg.se/
Anonym

Oh, jag älskar också marknader och bor typ i Göteborg... Vad var det för marknad?! :)

2013-03-18 @ 18:57:40
URL: http://motfrihet.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0