Blåa bär och röda ögon.

En rätt bra dag faktiskt. Vaknade på Tjörn och åkte vidare till Alingsås och...läkarbesök! Det gick bra. Nu är det bara att vänta några dagar på nästa besked. Och otålig som jag är så vill jag inte behöva vänta en sekund till. Fick i allafall fram vad jag ville och vi var överens om det mesta. 
 
Trött och rödögd åkte jag och pappsen till stan och åt sushilunch och resten av dagen har spenderats åt jobb. Har precis kommit hem och sitter med världens bästa kvällis.
Var både sötsugen och hungrig när jag kom hem. Så vad gör man?
 
Blåbärsfluffsglass för sötsuget och mackor för hungern, såklart. Varför har ni inte sagt att man kan göra blåbärsglass till mig undrar jag...? Det var ju gööörgott
 
Kvällis.
 
Spenderar kvällen i soffan med film och gottis. Upp tidigt för långpass på jobbet i morgon. 
Vad äter ni till filmmyset ikväll?
 
Ha en lugn kväll. Kram.


Kommentarer
Hanna

Blåbärsfluffsglass?! Det låter ju bara såå gott. Recept?

2013-05-10 @ 21:27:06
URL: http://halsopalatset.blogg.se/
J

Hallå det där lät inte alls fel! Vad gör du den på, blåbär, äggvita etc? :)

Okej, jobbigt att vänta. Man vill bara ha det klart och ställa in sig på det, men du ska vara stolt att du insett att du behöver en liten hjälp på traven sen kommer du fixa det. Tror verkligen bara du behöver den där spark i baken sen kommer allt gå lättare än du anar. Du precis som jag vill/ville ju och det räcker långt, plus att det är till fördel att vi både gillar att laga och äta mat.

Får man fråga vad och vart det böir dör behandling?

Kramar

2013-05-10 @ 21:51:14
URL: http://thejen.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0