En blandning – av lagom.

Jag brukar inte vara bra på lagom
Men idag har jag lyckats få till lagom när det gäller det mesta. 
 
Lika mycket som jag tycker om att umgås med folk tycker jag om att umgås med mig själv. Ensamdagar är något jag verkligen uppskattar! Och om ni tror att det beror på att jag isolerar mig för att kunna få allt på mitt sätt så har ni fel. Nästan i allafall. För erkänn; Det är rätt skönt att maffa ihop ett stort mål mat, slänga upp fötterna på bordet och ha teven för sig själv...utan att någon protesterar! 
 
Men idag har jag fått lite av varje som sagt. Lite ensamtid och lite kvalitetstid. Jag brukar vilja luncha en speciell tid. Och passar inte det.. ja, antingen tackar man nej för att det inte passar sig eller så gör man som vem som helst hade gjort och tackar ja. Den där tiden jag har i skallen är ändå bara en hittepåtid. Något trams jag har fått för mig. En timma hit eller dit gör ju varken eller. Känns skönt att inte bara kunna ses när jag kan. Man får ju försöka anpassa sig lite.. inte vara allt för bökig! Nogtramsat med det. 
 
Förvånande...?
 
"Om du tar dig an saker och ting med tålamod och omsorg
kommer du att kunna avstå från en del osunt beteende på längre sikt"
 
Hososkopet har talat – igen!
 
Kvällen då? Stort mål mat (nybakat bröd bla), fötterna på bordet och teven för mig själv.. Just sayin!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0