En dag som gick i ett.

Dagen har gått i ett. Tokmycket att göra på jobbet idag! Ska inte allt folk vara på stranden när det är strålande sol? Nej, istället firades tydligen fredagen in med mackor istället. 
Det är mycket ansvar som ska tas på jobbet. Man jobbar nästan alltid själv, förutom över lunchen. Vilket betyder att restaurangen ofta hänger på ens egna axlar. Det är mycket att tänka på.
Man ska baka bröd, kakor, se till så att allt är påfyllt, hacka, skala och skära om det inte finns, blanda röror, ordna mer bröd, fixa kött och det ska preppas inför morgondagen – och städas. Samtidigt ska man hinna med att ta alla kunder och dessutom ha ett megastort leende på läpparna.
 
Pjuh. Men jag trivs, utan tvekan! Jag tycker om full fart. Det gör att dagarna går fort som tusan också. Och det känns som jag vart på detta jobbet i flera år. Man gör allt på rutin utan att behöva tänka. Allt har redan satt sig!
 
Men så fick jobbdagen sig ett slut också.. Och det firades med god lunch på stan. Trevligt, gott och en bra start på helgen. Tycker om att äta ute, som ni nog märkt. Haha. Men lika mycket tycker jag om att dona i köket. 50/50 så att säga. 
 
 
Vad kvällen har att erbjuda återstår att se. Vädret får mig att vilja vara ute hela natten lång. Får se vart orken för mig. Men först blir det kvällis. 
Dagens horro
"Du kan bryta dig fri från betungande bojor och konventionella mönster
och låta din personlighet få fritt spelrum."

Önskar er en bra fregdaskväll. Kram & puss. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0