En ny period.

Så fort jag är på väg in i en ny period i livet så vill jag förändra allt
Jag vill ha en helt ny start och vill ta bort det mesta som påminner om den "gamla" tiden.
Ut med det gamla – in med det nya. 
 
Och jag märker att jag är påväg in i en sådan där ny period. Jag möblerar om i rummet, slänger kläder, bryter kontakter och binder nya kontakter. Förra gången jag kom in i en "ny perdiod" så bytte jag stil – helt. Jag gick jag från att vara hårt sminkad och svarthårig till blommiga klänningar och osminkad. Haha. Undra vad det blir den här gången. Ska jag klippa mig pojkkort kanske? Eller göra en helkroppstatuering? Eller bli världens flickigaste flicka?
 
Nej, några drastiska förändringar blir det nog inte. Men det första jag blir sugen på är alltid samma sak. Hårfärgen! En sådan sak kan spela stor roll. Man kan faktiskt känna sig som en ny person genom en sådan enkel sak som färgen på håret. 

Så vem vill jag bli den här gången? 
 
 
Ja, det där är faktiskt jag. Tro det eller ej!
 
Kanske ska man boka tid hos frissan redan i morgon? Spontant är kul. Fast någon svarthårig period blir det dock inte igen. Men rött är ju inte fel.. eller gyllenbrunt.. eller rosa.. ska jag klippa av det också kanske?
 
Sover på saken. Bäst så. 
 
Känner ni också att ni vill ha allt nytt när ni bryter upp från något? 


Kommentarer
Lina

Har kommit underfund med att du är skrämmande lik Malin Åkerman!

Svar: Haha, du är faktiskt inte den första som säger det...
Cecilia

2013-05-19 @ 18:19:26
matilda

åh vad du är fin, och som lina sa, sjukt lik malin!!!!

2013-05-19 @ 20:50:43
Elin

Alltså huuuuur snygg får man bli??? Brunt, långt hår är ju så jävla snyggt på dig! (Bara du inte ångrar dig om du färgar mörkare till sommaren)

Och jag känner igen mig, att vilja förändra. Klipper naglarna, målar i nån annan färg osv... Känns lixom bättre! Även att byta bakgrund på mobilen ;)

Svar: Du är la för go! Haha ja, risken är stor att jag ångrar mig.. Det brukar jag nämligen göra ;) Typ redan efter en dag.
Cecilia

2013-05-19 @ 22:16:40
Anna

Åhhhh så vacker du är, alltid!

2013-05-19 @ 23:21:06
juliajensen.se

Jag hade lätt kört på rosa!!!! :))

2013-05-20 @ 08:56:28
URL: http://juliajensen.se/
Anonym

Du SKA hitta tillbaka till den tjejen, du strålar på den bilden och är så jäkla snygg!! Du ser så mycket mer levande ut där även du är supersöt nu också. Go Cecila!:);)

2013-05-20 @ 09:34:56
Anna

Wow vilken grymt snygg bild. Ser ut som tagen ur en reklam. Du passar i båda hårfärgerna tycker jag, men det kan ju vara kul med variation. Jag är likadan som du vill gärna förändra allt i periodetr. Jag har dock insett att jag oftast börjar i fel ända- dvs jag börjar med yttre förändringar, kläder osv men tar inte riktigt itu med det inre till 100% (för det är så mycket svårare). Önskar att jag vara like målmedveten som mina syskon. Kram

Svar: Go du är! Tack. :) Vi fotade den för ett projektarbete i skolan. (Gick media). :) Precis. Lätt att förändra det som är "lätt att byta tillbaka" .Dvs kläder osv..
Det är inte för sent att förändra det inre också. :) Kämpa på!! Kram.
Cecilia

2013-05-20 @ 21:02:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0