Tjugofemte Maj – Morrn.

Ett litet godmorgon.
Låg däckad mest hela kvällen igår. Men idag är jag igång igen. Ska åka iväg till en "Vitesippedal" för att fota och picknicka. Vitsipporna kanske är vissna nu föresten? Återstår att se. 
Sedan väntar lunch och ikväll födelsedagsfirande och middag osv med alla vännerna. Tror att jag har en rätt fin dag att vänta. :) Fin helg rättare sagt. 
 

Dagshoroskop - lördag 25 maj

Någon som vet lite mer än du tar över hanteringen av vissa resurser.                                                             Detta kan leda till något stort om du utnyttjar dina kontakter rätt.

 
Dags för frukost. Och bäst just nu?
En geggig röra med turkisk yoghurt, mullbär, chokladsås, kokos, mandelmjölk, torkat äpple, goiji och bananchips. Och lite må-bra-bröd på det. Att kasta ner allt gott man hittar i skafferiet och bara gegga om – för att sedan äta. Ja, det är drömmen. Oglamouröst för ögat men rena lyxen för magen.
 
Hoppas ni får en härlig lördag vänner. Kram!


Kommentarer
Anna

Älskar att jordgubbarna är på ingång :)
Jag läste ett tänkvärt blogg inlägg http://johanna.livskick.nu/2013/03/20/att-bli-fri-fran-sin-atstorning-ar-ett-aktivt-val/, du kanske redan läst det men det fick i alla fall mig att tänka till några gånger extra. Jag hör till dem som aldrig vågat ta steget fullt ut- men sånna här inlägg får mig att vilja trotsa sjukdomen lite extra. Tro på att det är möjligt! Kämpa på fina du. Hoppas du får en fin helg!

2013-05-25 @ 16:24:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0