Tjugotredje Maj.

Ny dag, nya tag. Ny dag och nytt mående.
Klyschigt, men sant. Känner mig som en ny person idag. Har ny energi och har fått godkänt med sömn i natt. Insåg att jag hade feber igår också, vilket förmodligen bidrog till lite extra dåligt mående. 
 
Det har hänt rätt mycket de senaste dagarna. Saker som kommer påverka och förändra framtiden. Jag känner mig lugn med det. Jag hade kunnat bli avskräckt, men istället väljer jag att flyta med.
 
Men dagen då? Ska man baka lite mer tro? Haha. Nej, idag ska jag iväg till flygplatsen och åka ner till stan. Ska skjutsa syster och pojkvän som ska fly landet, igen. Lagom avundsjuk sådär. Hade gärna följt med. Får väl pallra mig till solariumet istället.. drömma lite. 
 
 
Dags att ordna frukost. Idag skippar jag gröten och håller mig till det jag tycker om allra bäst. Och vad det är för något, det vet ni nog redan. Lite nybakat bröd på det också. Sedan ska jag nog vara i form för att ta tag i dagen.
 
Hoppas ni får en fin torsdag. Kram, Puss & Kärlek. 
 
 


Kommentarer
Elin

Härligt att det har vänt idag och skönt ändå att det "bara" var febern som gjorde gårdagens mående! :) flygplatser är speciella ställen, för mig är det både ångest och lycka! :))
Hoppas dagen blir bra, och med din egna start på dagen så är det ju en bra början!

Svar: Flygplatser.. varför ångest? Är du flygrädd? Jag älskar att resa, men hatar att flyga nämligen. Haha.
Hoppas även du får en fin dag!! :)
Cecilia

2013-05-23 @ 09:34:40
Elin

Oh yes, vi är på samma nivå där! Tror att jag ska dö varje gång jag sitter i ett flygplan (även innan). När jag väl sitter där går deg bra tills jag tänker på att jag är helt hjälplös om det händer något och då smäller rädslan till :) antar att du känner igen dig!
Hehe, jag har det oförskämt bra idag för jag är ledig! :))

Svar: Men samtidigt.. eftersom du är hjälplös och inte kan påverka så är det lika bra att slappna av?! Så brukar jag tänka ;) Du kan ändå inte göra något åt saker.Åhåååå. Värst vad lyx då. Fast jag är också ledig.. (höhö). :D

Men.. tar inte du studenten iår? :)
Cecilia

2013-05-23 @ 12:22:24
Elin

Jo jag brukar tänka att piloterna kan sin sak och att jag inte behöver oroa mig i onödan, då brukar det bli bättre!
Haha, du ser lyxtorsdag! ;) jo de gör jag, typ drf jag är ledig. Finns inget att göra i skolan :))

Svar: När tar du ?! :D
Cecilia

2013-05-23 @ 12:30:36
Elin

Den 13e. Sjukt lång väntan, haha!

Svar: Men va. De här i Alingsås tar nästa vecka jöööh. Men har du väntat i tolv år så kan du vänta någon vecka till ;) Har ni bal och hela köret?
Cecilia

2013-05-23 @ 12:46:42
Elin

Ja jag vet, alla tar på helt olika datum! Haha! Men det är ju bara att vänta! Mhm, de har vi. Jag har bal den 15e, alltså efter studenten. Men det beror mest på att ja alla andra skolor och så ska ha och alla kan ju inte ha samtidigt och ja sånt där :)

2013-05-23 @ 12:53:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0