Energilös

Ikväll har vart en sådan kväll då jag önskar att jag hade mer energi och ork i min kropp. Energi till att skratta, prata och dansa tills benen viker sig. Istället räcker bara energin åt att le, lyssna och sitta på en stol och iaktta. Inte så jag vill ha det!
Som ni kanske misstänkte så blev det en tidig hemgång för mig. Kunde inte låta bli att längta hem till sängen. Men vi var redan på plats vid fem, så det blev många fina timmar ändå. :) Vi har haft femkamp, ätit pizza, druckit och snackat. Tur att jag hade ätit middag precis innan jag kom dit för utmaningen "pizza-tajm" kommer liiiite längre fram i tiden, faktiskt.
Nu har jag precis fått i mig lite kvällsmat. Eller snarare nattamat. Vägrar att gå och lägga mig hungrig, så det var det enda rätta kände jag. Har i allafall haft en fin kväll, men nu blir det sängen. Som jag har längtat(!!) I morgon är det redan söndag, igen. Intalar mig redan nu att det ska bli en bra dag. Min fina bror kommer hem i morgon, så jag och mamma tänkte bjussa på lite påsklunch. Blir gott det! Favoriten är löksill, i alla lägen. Så blir nog en bra söndags trots allt :)
Sov gott kära ni 


Kommentarer
Johanna

Man sover som bäst med en mätt mage! Du kommer få mer energi ifall du bara forsätter på samma bana - med mer mat! Kram <3

2012-04-08 @ 09:24:24
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0