Vårshopping

Det känns som att vädret drar ner alls humör så sjukt mycket. Men själv mår jag bra och har haft en riktigt bra dag faktiskt! :) Har skakat av mig alla dumma ord som jag fick höra igår kväll. Ingen idé att gå och grubbla över det. Kan faktiskt säga att jag blev mer peppad än sårad av de där orden. Här ska motbevisas så, så mycket!
Nu har jag precis kommit hem från en runda på stan. Kom hem med tre påsar mer än vad jag hade räknat med. (Whoops) Skulle egentligen ner och göra massa tråkiga ärenden, men istället hamnade jag i klädaffärer. Och när de tråkiga ärendena väl skulle uträttas så stängde affärerna. Haha. Får åka ner i morgon igen! :) Med tanke på att jag snart fyller år så får kläderna helt enkelt bli födelsedagspresenter. Lite passande sådär :) Blev en svart väst, en blå mysig tröja som kommer vara toksnygg till min långkjol samt en svart stickad tröja.
Varför är det alltid så att när man inte har planerta att köpa något så hittar man alltid massa saker. Och när man väl har planerat en shoppingdag så finns det inget som faller en i smaken? Knasigt det där.
Dessa gobitar är även påväg hem till mig

Nu hoppas vi bara på att det slutar regna så förbaskat mycket så man kan använda vårskorna utan att bli dyblöt om fossingarna.
Hur har er dag vart tro?


Kommentarer
Karolina

Visst är det gott med sushi!

Jag tycker att verkligen att du ska bevisa för alla som inte tror att du kommer klara det att du KAN. Det är rätt inställning. Men kom ihåg att det är aldrig fel att fråga om hjälp. Får man fråga om du har varit i någon form av ätstörningsvård förut?

Kram

2012-04-10 @ 19:57:08
URL: http://akleian.blogg.se/
malin magdalena

Sv: Vad härligt att höra att även du tar tillvara på all mat du lagar :) Jag blir alldeles ledsen i hjärtat när jag hör om alla familjer som slänger all mat som blir över från kvällens middagar. Fullt ätbar mat direkt i soporna. Helt galet!



Riktigt snygga dojjor för övrigt!

2012-04-10 @ 19:58:02
URL: http://malinsetta.blogg.se/
Sara

Hej=) Jag undrar om du säljer tavlor så man kan köpa av dig? kram

2012-04-10 @ 20:07:08
Karolina

Jaha okej aa jag går också på Capio, på dagsjukvården just nu. Var tidigare på deras heldygnsvård.

Men vill så himla gärna börja skolan och klara det ändå. Hur klarar du av allt utan vård?<3

2012-04-10 @ 20:46:32
URL: http://akleian.blogg.se/
Ida

Ah, gillar pjucksen!! Underbara! Lite vårshopping är aldrig fel, ärendena finns kvar imån oxå! :)

Såg gårdagens kommentar, tycker det är tråkigt när människor inte tror på en, men sen har alla sina egna åsikter och upplevelser. Hon skrev det säkert inte för att trycka ner dig eller så-för det hon skrev är säkert Hennes sanning! Men det är viktigt att kunna skilja på individer, och alla funkar inte likadant! Du är så inställd på att fixa detta-och jag är övertygad om att du kommer göra det! Vilket oxå gör att jag tror att du själv känner av vad du klarar och inte, du har ändå väldigt mkt insikt och det känns som att du skulle ta hjälp utifrån om du skulle känna att det inte funkar fullt ut! Jag tror på dig, du verkar känna dig själv så pass väl att du är medveten om när det funkar bättre/sämre. Kämpa på, du vet ju att det finns folk att vända sig till Om du skulle behöva! Ta inte kommentaren som ett påhopp, vi är alla i olika stadier, och som sagt-det är ju säkert hennes verklighet. Men det betyder Inte att det är din!!



Sv; just nu går jag på dagvård tre halvdagar/vecka, då äter ja två mål där. Men f.om. Den 23/4 börjar ja en "kurs" som är ett samarbete mellan kommun, landsting, försäkringskassa o arbetsförmedling, syftet att komma ut i studier eller i arbetslivet. Det kommer oxå att vara tre halvdagar/vecka, men där finns inga måltider alls. Men givetvis går allt att fixa, måltider o regelbundna tider. Det ska gå, men det är knackligt och svårt.



Önskar dig nu en fortsat fin kväll och sen en massa go och återhämtande sömn, så du vaknar imån åter med ett leende på läpparna :) stor kram

2012-04-10 @ 21:16:19
URL: http://skeptisk.blogg.se/
Cecilia

Svar Sara: Ja, det är klart att jag har! Intresserad? :)

2012-04-10 @ 21:39:24
URL: http://vagenupp.blogg.se/
Linnéa

De lila är dösnygga!

Har redan ett par rosa, hehe ;)

2012-04-10 @ 22:03:26
URL: http://linneajoha.blogg.se/
Sara

Åh va bra:) vad ligger de på i pris? Kram

2012-04-10 @ 22:05:23
Matilda

Sv: Tack snälla!

Åh, skit snygga skor! :D

2012-04-10 @ 22:17:05
URL: http://Jordgubbssaften.blogspot.com
Cecilia

Svar Sara: Beror på vilken storlek du väljer. Men allt emellan 800-4.000 :)

2012-04-10 @ 22:39:34
URL: http://vagenupp.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0