20 Augusti

Godmorgon!
Har lite brådis för tillfället. Jag var lite tidsoptimist gällande bakningen i morses. Så kan det gå ibland. Märker vilken brödslukare jag är när jag gång på gång får ställa mig och baka på mornarna. Haha. Färsk bröd måste vara något av det godaste som finns. Speciellt när det är jag som knådat degen ;) 
 
Idag har jag lite roliga planer på schemat. Ska möta upp min syster i alldeles strax. (Booorde åka nuu). Vad ska vi göra då ? Jo, vi ska äntligen gå på Nellys Outlet. Har tänkt gå på den hela sommaren men har aldrig riktigt kommit till skott. Dock vågar jag inte köpa för mycket snygga klänningar och liknande än med tanke på att de snart kommer sitta som korvskinn. Men man kan ju alltid frossa i skor och stora, mysiga hösttröjor? 
 
Dagens frulle
Nybakat bröd / finaste blandningen 
 

Inga konstigheter 
 
Efter jag har träffat syster en stund så ska jag på ett roligt ärende hos tandläkarn. För hör och häpna, tandläkaren kan faktiskt vara lite roligt ibland ;) Sedan ska jag äta sushi. Och om det blir med mig själv eller inte återstår att se. För sushi ska jag ha (!!). Haha. 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan. I morgon drar jobbet igång igen. Skönt att ha vart ledig i helgen. Puss 


Kommentarer
nathalie.

(sent) svar: tusen tack för mellistipsen! kram.

2012-08-20 @ 15:43:40
URL: http://conscious.blogg.se/
Matilda

Åh, vad är det för bröd? Du skulle inte kunna lägga ut recept? Såg himla gott ut!

2012-08-20 @ 22:29:49
URL: http://makr.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0