3 Augusti

I natt sa kroppen visst ifrån och ville ha sina timmar med sömn. Somnade vid tolv och vaknade nu – tio timmar senare, fortfarande helt dödstrött. Haha. Skönt som tusan att få sova lite längre ibland. :) 
Då var det fredag och min första lediga helg på tre veckor väntar. Det (kanske) vankas kräftskiva ute vid kusten och i morgon blir det i allafall ett stort kalas nere i Falkenberg. Har inte bestämt mig om kvällen än då det kommer bli på tok för stressigt att hinna med allt. Gaahh! Får se hur jag känner efter jobbet.
Kräftskivan är i allafall i närheten av stugan, dit ja ändå ska. Men jag måste ändå sova hemma (på Tjörn) då vi ska åka tidigt i morgon. Men det kanske är värt att åka dit och stanna i någon timma i allafall? Men då var det ju detta med mat och allt.. då måste jag packa med mig det nu, för att sedan kunna åka direkt från jobbet. Äh, blir förjävla bökigt och det verkar på mig själv som jag tycker att det är mer stress än kul. 
 
Får försöka ta ett beslut när inte magen kurrar längre. Och dagens frukost ser ni här nedanför. Och ja, visst kan man tro att jag har lagt ut dessa foton tidigare. Men nej hörni, det är bara variationen som tryter ;) 
 
Naturell yoghurt/kvarg + mosade jordgubbar/vaniljpulver + hemgjord müsli
Två mackor (en hembakad fralla i två delar) + leverpastej och keso
Melon
 
Tittade tillbaka i arkivet och kikade på vad jag åt till frukost "på den tiden". Va i helvete?!, tänkte jag. Det där var ju inte ens en halv frukost. Och blev jag ens mätt? Inte konstigt om jag gick runt och var grinig på dagarna. Haha. Och ni ska veta att jag då hade "ökat" min frukost och var livrädd för att det skulle vara "för mycket". Galna, galna hjärnspöken som intalar en så mycket skit. 
Måste även åter igen nämna ett av de bästa besluten jag har tagit. Att sluta räkna(!!) 
 
Vi hörs antingen ikväll, eller i morgon, eller aldrig igen.. (Höhö, mig blir ni inte av med). Och hörni, njuuut av dagen och njuuut av helgen. PUSS från mig!


Kommentarer
Ida

Det är bra, att du kan se att det va långt i från lagom mängd du åt då, att du kan se att du är på rätt väg nu och att du slutat räkna. Go you!! En liten fundering, har du smör på dina mackor!? En sådan liten sak som kan va så skrämmande att äta, kan faktiskt vara en viktig faktor! Bara en tanke :)

Önskar dig en underbar dag, en underbar helg! Och försök ta de lugnt, vila så mkt du kan!!!! Va rädd om dig!!! Kramar

2012-08-03 @ 11:27:06
URL: http://Skeptisk.blogg.se
isa

Att sluta räkna är fan det bästa man gjort!! har fortfarande en liten räknare i huvudet typ när man äter glass eller godis men jag hoppas den försvinner till slut :)

och du, mina frullar ser också typ lika ut, man ska ju köra på ett vinnande koncept ;) kram på dig!

ha så roligt i helgen. Kram igen

2012-08-03 @ 15:07:25
URL: http://cookiedough.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0