Borta bra..

..men hemma bäst. Att ätligen få vakna upp i en mjuk säng var allt bra bäst ska jag säga er. Den där sängen jag har spenderat varje natt i denna veckan i har gett mig otroligt ont i rygg och nacke. Fy. Dock har jag inte fått många timmars sömn i natt, alls. Var hemma i huset vid fyra och nu är jag var vaken tidigt för att gå upp och jobba om en stund. På´t igen på direkten. 
 
 
Resan har vart fantastisk på alla sätt. Kan inte komma på en enda negativ sak. Vädret har vart toppen, mina tjejor är underbara, maten har vart god och jag har verkligen gjort mitt yttersta för att sköta mig. Och jag har även gjort allt för att anpassa mig efter de andra. Allt ska inte behöva vara på mitt sätt hela tiden. Jag har mest flytit med. Levt ett normalt liv. Visst har jag gjort små instickare om vilken restaurang jag vill äta på samt vilka tider vi skulle gå iväg och äta lunch/middag osv, men det var verkligen nödvändigt i vissa lägen. 
 
Det är skönt att vara hemma och återgå till de dagliga rutinerna. Dock tror jag att det var nyttigt och lärorikt för mig att vara iväg på denna resan med friska tjejer. Att lära sig och se hur friska personer lever och äter. Dock går det nog inte att jämföra någons matvanor när man är på semester och med hur de är hemma i vardagen. Men ni förstår nog min tanke. Det är så lätt att man fastnar i sina trygga banor och glömmer av hur det är att vara fri. Men nu har jag blivit påmind.
 
Det jag har saknat mest är självklart mina god frukostar. Inte helt otippat kanske. Visst, melonen och tomaterna var de godaste jag har ätit på länge, men resten var inte mycket att hänga i granen. Mina leverpastejsmackor och müsliblandningar har vart saknade. 
 
Grekland vs Sverige
 
Ska skriva mer när jag kommer hem. Har mycket känslor efter den här resan. Ha en bra dag. PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0