Frukostvanor

Morrn!
Satt och funderade på vilka frukostvanor jag har haft genom åren. Och hur mycket de faktiskt har ändrats. Kan nog säga att jag aldrig har vart någon rostade-mackor-och-obo´y-tjej. När jag var mindre så kunde jag aldrig få i mig frukostmat på morgonen, utan tyckte det var lättare att äta middagsmat. Mamma var glad bara jag fick i mig något alls. Så hon värmde glatt middagens rester till mig klockan halv sju på morgonen. Haha. Nu snackar vi inte hela middagar, utan snarare en fläskfilébit på en gaffel. 
 
När jag sedan blev lite äldre så blev frukostvanorna lite mer normala. När jag gick i skolan så var fruktyoghurt och flingor det enda jag fick i mig innan skolan. Dock hade vi alltid lunch väldigt, väldigt tidigt i bland. Så man kan säga att frukosten blev uppdelad. För ca tre dagar i veckan, hela gymnasiet så traskade jag och två vänner bort till stan och åt Espresso House frukost bestående av Chailatte, scones, färsk juice, marmelad, ost och cream cheese. Världens bästa frukost/lunch. Saknar det!
 
Andra saker jag har vart insnöade på:
– Förra året frossade jag i ägg och solrutan knäckebröd. Herrejesus! Tror jag åt det varje dag hela sommaren. 
– Onsalakorv. (Ni vet sådan där som man skär i skivor.. barndomsminnen)
– Leverpastej (Beroendet har kommit tillbaka)
– Knäckebröd (Mjukt bröd är godare än husman, faktiskt)
– Bananmackor med salami. Det var en storfavorit för ett par år sedan. 
– Keso. På mackor, i filen, till frukten.. (Fortfarande en stående plats på menyn).
 
Jag har alltid varit lite av en "det ena eller det andra-person". Antingen har jag ätit mackor till frukost eller så har jag bara ätit yoghurt/flingor. Det har lixom aldrig vart både och. Vart för lat för att fixa. Haha. Förutom nu. Det går inte att välja något av de då allt är lika gott. Så nu äter jag alltid lite av båda delarna. Eller ja, mycket av båda delarna. Och vad jag är insnöad på i dagsläget behöver jag nog inte tala om ;) Haha. 
 
Dagens + mackor

Undra när detta frukostberoendet kommer att avta. Haha. Kommer nog att vara insnöad på detta lääänge till om jag känner mig själv rätt. Några månader till, sedan kommer det nog upp något annat gott som kommer ha en stående plats på menyn, åtminstånde några månader där också. 
 
Nu ska jag åka till jobbet. Puss och Kram från mig. 


Kommentarer
Hanna

haha, sådär är jag också. Fast eter ett par månader börjar jag avsky det istället en tid, och sen helt plötligt älska det igen. xD
Då gäller det inte bara mat heller, utan det kan vara klädesplaggord/vad-somhelst...

2012-08-24 @ 21:34:22
URL: http://trytobehappy.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0