Inaktiv till aktiv

Inaktiv förmiddag – desto mer aktiv eftermiddag. Vaknade rätt sent och kände mig dödstrött redan efter frukost, vilket resulterade till en power nap i soffan redan vid tolvtiden. Haha. Är man ledig så är man :) Sedan har jag börjat på en ny superbra bok. Kommer in i perioder då jag bara läser och läser. Och jag verkar vara inne i en sådan period just nu. Så spenderade några timmar i hammocken med boken. Skönt avslut på min Tjörnvistelse. 
 
Innan vi begav oss hemåt mot Alingsås så fyllde vi på magarna med lite mat. Och ni kan nog gissa vem som stod för maten utifrån vad som stod på menyn. ;) Dock blev det en liten ny variant på laxen idag. Älskade söndagsmat. 
 
Innan ugnen 
 
Lax med färsk basilka och citronsås,
ugnsbakade grönsaker & couscous
 
Sedan jag kom hem har jag hunnit packa upp, byta sängkläder, dammsugit, tvättat och vart och handlat. Herrejösses. Och jag har bara vart hemma i två timmar. Den där power napen gjorde nog sitt. 
Nu ska jag leta upp någon bra film att se på ikväll. Såg föresten filmen LOL igår. En redig tjejfilm må jag säga. Och riktigt bra dessutom :) Älskar sådana där töntiga High School-filmer. Kommer aldrig växa ifrån det. Kommer heller aldrig att växa ifrån Eva & Adam-serien. Går lixom inte att tröttna på, trots att man kan rabbla replikerna i sömnen ;) 
 
Ha en fin söndagskväll kära ni. Puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0