Nike

Alltså, det känns som jag har packat ner hela mitt liv i resväskan nu. Den. Är. Överfull. Och än så har jag inte packat klart – på långa vägar. Haha. Har inte hunnit med mycket annat vettigt idag förutom en runda på stan, jobb och packning. Tiden har gått på tok för fort och jag har knappt hunnit med hälften av vad som hade behövt göras. 
Dock blev det en väldigt givande runda på stan. Kom hem med en jacka jag har suktat efter såå länge. Det blir alltid så att när jag väl har bestämt mig för att inte shoppa så hittar jag alltid något som jag måste ha. Men den här var jag faktiskt värd. För guess what?! Det var nämligen en belöningspresent – till mig själv. (Hade förmodligen slagit till ändå) Haha. 
 
Ny jacka från Nike
 
Börjar bli orolig för hur jag kommer klara kvällarna där nere. Jag menar, jag är dödstrött nu – och klockan är halv nio. Får sova på dagarna för att orka vara uppe på nätterna, helt enkelt. Och jag vet att maten är A och O för att jag ska orka med både att vara social, festa och vara uppe sent. Men ska sköta mig exemplariskt. Det är bara jag som råkar illa ut annars. 
 
Nu ska jag fortsätta med packningen. Puss
 


Kommentarer
Jen

Ball jacka! Och grattis till belöningen, hejja hejja!

2012-08-07 @ 21:37:27
URL: http://thejenna.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0